Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti hisztek az álmaitoknak?

Ti hisztek az álmaitoknak?

Figyelt kérdés

olyan zagyvaságokat álmodtam össze,utána néztem és csak rosszat jelent....tudom butaság,de nyugtassatok meg hogy nem lesz gond.

22hkm

2013. okt. 25. 12:04
 1/6 anonim válasza:
Én határozottan nem :)
2013. okt. 25. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak a visszatérőkben,2-3 folytonosan visszatérő álmom volt,de az mind bejött! Terhesség alatt folyamatosan rémálmaim voltak,de ha nem akkor is össze vissza butaságokat álmodtam.
2013. okt. 25. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is rémséges dolgokat álmodok. Meg is őrülnék, ha "bekövetkezne".
2013. okt. 25. 12:16
 4/6 A kérdező kommentje:

nekem olyanokat írt,hogy szülést jelent(ebből következtetek koraszülésre) meg betegséget...:(((

de törlöm is ezeket a csúnya gondolatokat.minden rendben lesz:)

2013. okt. 25. 12:18
 5/6 A kérdező kommentje:

igazából az álmom az volt,hogy megvan már a baba,fejtem a tejet,és vmiért rosszul voltam attól,hogy jön belőlem a tej.

a másik álmomban meg borsó volt.

2013. okt. 25. 12:19
 6/6 anonim válasza:
nekem kiskoromban volt egy rosszálom-hullámom. Akkor folyamatosan mindenfélét álmodtam. Többször azt, hogy apukám fel akar robbantani, meg indián őslakosok kergetnek, meg a háborúban bomba robban mellettem, meg szellemekkkel is álmodtam, meg mindenféle hülyeséggel... És most normális életem van :)) a zagyva álmok kisebb eéllyel teljesülnek :))
2013. okt. 25. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!