Pisztoly és más fegyverekkel álmodni?
Nem szoktam ezt a témát feszegetni, de már jó ideje akciófilmszerűeket álmodok.
Pisztolyt, kést fognak rám, el akarják lopni a dolgaim, barátaim, meg akarnak ölni.
Én meg mehetek rendet tenni, visszaszerezni a dolgaimat.
Ha pisztolyt fognak rám, simán odasétálok, és kicsavarom a kezéből, félek, de nem mutatom, így ő fél.
Lány vagyok, nem is nézek ilyen filmeket, nem is vagyok ilyen beállítottságú.
miért van ez?
Erős düh vagy feszültség van benned, szerintem. Önmagában ebből az álomból nem fog kiderülni az oka, ezt neked kell végiggondolnod. Pl. kivel vagy rossz viszonyban, ki akar átverni, hülyíteni, esetleg valaki kölcsönkért valamit és nem adja vissza, vagy pl. olyan helyzetben (vagy helyen) kell lenned néha, ahol feszélyezve érzed magad, de nem tehesz ellene. Lehet még túl nagy szülői szigor (ha gyerek vagy), vagy bármi, ami frusztrál (akadályoz, gúzsba köt) téged. Esetleg a magánszférádat sérti meg valaki, a dolgaid közt matat, nem tartja tiszteletben a tulajdonod.
És még ezernyi dolog lehet. :)
2., ez nagyon találó. igen, folyamatosan feszélyezve érzem magam, mert sértegetik a magánszférámat. 20 éves vagyok, nem szülői szigor, de egyébként hasonló feszültség.
nagyon köszönöm a rávezetést!
3., köszönöm a te válaszodat is, azonban nem félek hogy megerőszakolnak, semmiféle szexuális félelmem nincsen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!