Mit jelent fogakkal álmodni?
Figyelt kérdés
Álmodtam,arról hogy távolabbi rokonaink megjelentek szüleimnél ( már nem lakom otthon ) , a rokonokra nem is tudom mikor gondoltam utoljára..szóval azért nem lehetett,mert hogy mindjárt jönnek ,vagy rájuk gondoltam....Nem nagyon tartjuk a kapcsolatot . És mellé még folyamatosan potyogtak ki a fogaim .... Valamelyik véres is volt,illetve úgy lett vége az álmomnak,hogy elől félig letörött a fogam :/ Nagyon rossz volt. Mit jelenthet ?2013. okt. 15. 09:23
2/7 anonim válasza:
A fogakról szóló álmok összességében szorongást, elutasítástól való félelmet tükröznek, vagy rettegést az idő múlásától. Jung szerint az álomban kieső fogak azt jelzik, hogy készen állsz az újjászületésre, a megújulásra, de a maguktól kihulló fogak esetén érdemes azt is felülvizsgálnod, hogy mondtál-e valakinek a közelmúltban bántó dolgokat. A fogak fontos szerepet játszanak a flörtölésben, és ezek elvesztése alapvetően azt is jelentheti, hogy nem tartod magad elég vonzónak, míg mélyebb értelmezésben szégyenérzetet mutat. A fogak kihúzása általában arra utal, hogy erős töltetű érzelmek munkálkodnak benned, amiket nem tudsz megemészteni. A kieső fogak gyakran a kommunikációs készség és a hatalomérzés szimbólumaként is értelmezhetők, ezért lehet, hogy úgy érzed, elveszíted saját életed felett a kontrollt, vagy tehetetlennek érzed magad egy adott szituációban.
3/7 anonim válasza:
Ha álmodban a fogad kiesik,halált jelent.Minnél jobban fáj vagy vézik annál közelebbi családtag hal meg.
4/7 anonim válasza:
Semmit! Az álomfejtés veszélyes és a gonosztól van. Ne foglalkozz vele, inkább keresd a jó Istent ha válaszokat szeretnél kapni a kérdéseidre! Ajánlom a Szentírást.
5/7 anonim válasza:
ne itt téríts...
mindenkinek szíve joga, miben hisz, és miben nem
mindezt úgy mondom, hogy református, de annál undorítóbb nincs is, mikor valaki erőszakkal akar megtéríteni másokat
ráadásul az álomfejtésben nincs semmi gonosz, te jó ég, ez mégis mekkora badarság már?
6/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy itt térítek. Szíve joga, hogy abban higgyen, amiben akar. Nekem is szívem joga, hogy elmondjam a véleményem róla. Ez nem erőszakolás szerintem. Nem erőltetem rá csak elmondom a véleményem és amit a Bilia is mond. Biztosan te is olvastad, hogy a jövendőmondók álomlátók/álomfejtők életét el kellett venni az ószövetségben (5Móz 13.fejezet). Azért ez biztosan jelent valamit...
7/7 anonim válasza:
persze, mindenkinek szíve-joga leírni, hogy mit gondol, de szerintem nem így
ne haragudj, ha megbántottalak, de nekem már a hócipőm tele van azokkal az emberekkel, akik meg akarnak téríteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!