Farkassal álmodni?
Figyelt kérdés
Álmomban ott volt a családom,az exem ( már több mint 2éve külön vagyunk ) , és valahonnan előjöttek farkasok....És próbáltunk megölni őket,mert megtámadtak.... Ez mit jelenthet ?2013. okt. 19. 09:07
3/6 anonim válasza:
Én azt álmodtam hogy bankot rabolok. Ez mit jelent?
Semmit.
4/6 A kérdező kommentje:
Első köszi a választ . Második,nem félek tőlük ! Harmadik,ha segíteni nem tudsz,akkor a nem a kérdésre válasz pedig nem érdekel.... Te úgy gondolod,rendben van....Nem gondolkodhat mindenki ugyanúgy mindenről....
2013. okt. 19. 09:34
5/6 anonim válasza:
Ez normális ha álmodtál. Én pl. nem szoktam, csak ritkán.
6/6 anonim válasza:
volt egy idő, amikor rá voltam kattanva az álomfejtésre, akkor naponta bújtam azt az oldalt, amit küldtem, és az esetek többségében igaz volt, amit írt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!