A halál mit jelent álomba?
Figyelt kérdés
szoktam álmodni hogy meghalok, általában lelőnek valaki tudja?2013. szept. 17. 17:26
1/11 anonim válasza:
Hosszú életed lessz,ha nem jön közbe semmi. ;)
2/11 A kérdező kommentje:
azt hogy érted hogy nem jön közbe semmi?
2013. szept. 17. 17:43
3/11 anonim válasza:
A halál álomban hosszú életet jelent. Ha magadat látod persze.
4/11 A kérdező kommentje:
hát annyi volt hogy ki állítottak és tudtam hogy lefognak lőni halottam egy lövést és elsötétült minden már nem éreztem a testem de halottam ahogy összeesett és elkezdtem az ég felé szállni , láttam a fákat virág volt rajtuk de tudtam hogy ősz van.
2013. szept. 17. 18:16
5/11 A kérdező kommentje:
hát annyi volt hogy ki állítottak és tudtam hogy lefognak lőni halottam egy lövést és elsötétült minden már nem éreztem a testem de halottam ahogy összeesett és elkezdtem az ég felé szállni , láttam a fákat virág volt rajtuk de tudtam hogy ősz van aztán felébredtem.
2013. szept. 17. 18:16
7/11 anonim válasza:
A halál az egy szimbólum. Azt jelenti, hogy változások állnak előtted, vagy valami elmúlik és új dolog jön a helyére.
8/11 A kérdező kommentje:
hát igen, de még azt is halottam hogy a halál a lélek "korlátozását" mutatja tehát több "szabadság kell neki", de nem tudom hogy hogyan.
2013. szept. 17. 20:10
9/11 anonim válasza:
"- A halál egy korszak lezárásának, elrendezésének szükségességét jelzi.
- A halál tudomásulvétel, bölcs lemondás, felkészülés a valóságban élésre. "
//Zágon Judit//
Ha viszont úgy érzed, korlátozást jelent, meg is adta a választ: Állítsd a falhoz, és lődd le :)
A kérdés egyébként az, milyen gyakran jön, mióta tart, hányszor jött, volt-e valami különbség az egyes álmok közt (pl. az elején még utolsó vacsora, teljes díszszertartás, minden, majd ott a fal, és lőnek, az utolsónál eleve a falnál állva kerülsz az álmodba és lőnek, vagy ilyesmi?)
Állsz nagy változások előtt az életedben? Pl. iskolaváltás?
10/11 A kérdező kommentje:
nem nem állok változás előtt (tudtommal) és nincs fal , nálunk az udvarba lőnek le és közben a dombokat nézem, és úgy kezdődött hogy bent vagyok a szobámba és onnan visznek ki.
2013. szept. 18. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!