Miért halt meg az álmomban? Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Már 1 éve nagyon tetszik egy külföldi srác, sokat álmodtam vele, pl. Hogy bemegyünk egy pékségbe és ő a pék aztán megkérdezi a csillagjegyem. Ehhez hasonlokat... De most.. Azt álmodtam hogy meghal... Rettenetes reggelre ébredtem.. A szivem zakatolt, az arcom könnyes volt. Arra emlékszem csak , hogy álmomban az összes képet kitöröltem róla a telefonomból. Nem tudom miért álmodtam ezt, de ebben az a furcsa hogy nem találkoztam még csak látásból szeretem. Ő nem ismer. Tehát semmi kapcsolat nincs kettőnk között, csak az hogy én szeretem. Ebből az álomból erre jöttem rá: inkább ne vegyen észre sosem ha isten ugy akarja... Csak legyen boldog, mindig legyen biztonságban, és éljen sokáig! Szerintetek mit jelenthet az álmom? Előre köszi! (a helyesirásért bocsánat, nem gépről irok!)2013. aug. 25. 16:01
1/2 anonim válasza:
Azt mondják, ha valaki meghal az álmodban, akkor az sokáig fog élni.
"Ebből az álomból erre jöttem rá: inkább ne vegyen észre sosem ha isten ugy akarja... Csak legyen boldog, mindig legyen biztonságban, és éljen sokáig! "
Erre inkább nem mondok semmit.
2/2 anonim válasza:
Valóban, az álomfejtők és a mondások szerint aki meghal az álmodban, az sokáig fog élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!