Mit jelenthet ez az egész?
Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt a barátom látott egy álmot amiben én meghaltam egy balesetben. És most én álmodtam azt,hogy ketten egyszerre vártuk a halálunkat egy idegen helyen egy kis teremben. Volt ott egy férfi aki aki ha megérintett valakit akkor az meghalt. Minket is megérintett előszőr a barátomat utána engem. A barátommal kézenfogtuk egymást és úgy vártuk a halálunkat. Én sírtam és féltem,hogy milyen érzés lehet meghalni. Egy idő után kezdett minden eltűnni előlem és már nem is érdekelt,hogy meghalok és arra felébredtem szerencsére. Eddig nem nagyon foglalkoztattak az álmok de ez idegesít. Légyszi normális válaszokat adjatok. Azért írtam ebbe a kategóriába mert ide hamarabb és több választ adnak.2013. szept. 11. 18:25
1/2 Bummer válasza:
Röviden, eléggé szeretitek egymást és készek vagytok együtt meghalni. (amúgy azt mondják akinek megálmodod a halálát az hosszabb életet megél)
2/2 anonim válasza:
A halál egy korszak lezárását szokta jelenteni, sosem a valódi halált. Ha megálmodod saját halálodat, vagy szeretteidét, az azt mondja, hogy valami változás fog eljönni, egy korszak lezárul, és egy új kezdődik. A barátod álmáról nehéz nyilatkozni, mivel nem ismerjük, ám a te álmodban jelent valamit az, hogy együtt haltatok meg, egymás kezét fogva. A haláltól való félelmed valószínűleg arra utal, hogy ettől a változástól félsz, amit ez elhoz majd, ami egyébként eléggé "megszokott" dolog, viszont árulkodó kép még a férfi, aki "megérintett" másokat. Próbáld ezt átvitt értelemben olvasni: szoktak olyat mondani, hogy "jaj, ez a történet nagyon megérintett", vagyis megmozgatott benned valamit lelkileg, érzelmileg. Nézz körül, hogy van-e az életedben olyan férfi, aki a barátoddal közös ismerősötök, és megérintett titeket, először őt, aztán téged, mert meglehet, hogy köze van/lesz a változáshoz. Egy korszak lezárul, de jön helyette új, úgyhogy ne félj tőle. Egy dolgot tudsz előre úgy is: az új korszak MÁS lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!