Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, hogy azt álmodtam,...

Mit jelent, hogy azt álmodtam, háború lett?

Figyelt kérdés
Zaklatott lelkiállapotban vagyok, mert 2,5 hónapja nincs munkám és közben válok is. LEHET, hogy ez miatt álmodok ilyeneket?

2013. szept. 17. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
semmit a világon nem jelent
2013. szept. 17. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, vagy mert túl sok híradót nézel.
2013. szept. 17. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne ezzel foglalkozz, én is álmodtam már háborúról nem egyszer ,sőt arra jöttem rá ,hogy (mivel én is állást keresek most) és sokat vagyok itthon - minél inaktívabb az ember annál cifrábbakat álmodik. Amióta itthon vagyok olyan hülyeségek sora önt el éjszakánként- és mindegyik rossz.

Ha már értelmesen töltök el egy napot és csak este jövök meg akkor már nem is emlékszem rá mit álmodok.

2013. szept. 17. 12:15
 4/7 Laylah ***** válasza:
Utalhat a benned dúló háborúra, esetleg nem tudsz dűlőre jutni egy kérdésben (a háborúhoz két fél kell, ez lehet egyazon kérdésben két külön lehetőség összeütköztetése is).
2013. szept. 17. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
lehet. xDx
2013. szept. 17. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Sze, szerintem, azt jelenti, hogy az álmodban háború tört ki. Tessék legközelebb békét kötni, mert a háború nem jó dolog.
2013. szept. 18. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy holnap be fog hozzád állítani három jehova tanúja lámaháton, és kérnek tőled 320 forintot zabkenyérre. Aztán valójában kiderül, hogy ők a nagy büdös loch ness-i szörnyezet, és ezért kérték a hámhuszat.
2013. szept. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!