Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Életem legkülönösebb dolga...

Életem legkülönösebb dolga történt meg. Vélemények?

Figyelt kérdés
Szóval még most is fel vagyok dobva és meg is vagyok ijedve. Szóval olyan 4-5 éve gyakorolgattam a tudatos álmodást, és volt egy olyan álmom (tudatos álom) hogy egy konyhába voltam körülöttem szakácsok, és ott láttam magamat. Velem szemben állt és azt mondta "végre belelátsz a jövőbe." Vagy valami hasonlót de biztos hogy ez volt a lényeg nem tudom pontosan idézni. És tegnap (szakács vagyok) dolgoztam a konyhába és akkor jutott eszembe, hogy ugyanabba a konyhába vagyok ahol voltam anno az álmomban. És pont ott állok ahol álmomban is álltam, és éreztem mintha lenne valaki körülöttem. És most jön a döbbenetes rész: kiesett az életemből pár perc!! Ott álltam egy helyben és nekem fel se tűnt de munkatársam szólt h dolgozzak mert ott állok egy helyben és MOTYOGOK MAGAMBA! Lehet hogy az álombeli énemnek most szóltam, vagy mi az isten lehetett ez? Csak otthon raktam össze az egészet. Lehet kicsit zavaros de nagyon izgatott vagyok. Ilyen létezhet?

2013. szept. 16. 21:13
 1/8 lovelyne válasza:
28%
Mit szívtál? Adjál nekem is!:D
2013. szept. 16. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Ez lehetséges, de anélkül is történhet hogy valakinek kiesne pár perc. Szóval nem tudom kamu e.

Amúgy igen léteznek hasonlók. A tudatos álmodás egyfajta asztrálutazás, ott pedig jövőbe és múltba is beleláthatsz.

2013. szept. 16. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Igen, nekem is már többször volt hasonló élményem. de legtöbbször csak a helyre emlékszem korábbról, ahol ez előtt soha nem jártam.

Újdonsült nettbúvárként megdöbbentem,hogy az orvostudomány betegségnek állítja, de megnyugtatott az a tény, hogy nem vagyok egyedül.

2013. szept. 16. 23:20
 4/8 Napkiraly ***** válasza:
68%
érdekes. Elvileg nem lehetséges, gyakorlatilag meg ki tudja
2013. szept. 16. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:
16%
#4 az elveidet ne add fel! A gyakorlatban meg csak azok ismerik a jelenséget, akik megélik. Akik viszont mesélik mint különleges képességet, azok valóban bolondok, tehát a dilidokis történetre is meg van a magyarázat.
2013. szept. 17. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
és milyen módszerrel gyakoroltad a tudatos álmodást? leírnád lécci.
2013. szept. 17. 17:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Álomtesztet elvégeztem naponta sokszor, és egy idő után ez berögzült, hogy leellenőrizem, hogy álmodok e. És álmomba is előjött, és rájöttem, hogy álmodok. Pár nap-hét után már berögzül szerintem. [link] De itt olvashatsz róla többet. Sok technika van nekem ez jött be.
2013. szept. 17. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
köszi szépen :)
2013. szept. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!