Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem hiszem, hogy jelenthet...

Nem hiszem, hogy jelenthet valamit ez az álom, de nagyon fura volt. Vélemények?

Figyelt kérdés

16/L vagyok.

Szóval igazából magántanuló vagyok, ezért nem járok rendesen suliba és álmomban éppen a városban járkáltam, mikor megláttam egy sulit, ahol tárva volt az ajtó és bent álltak sokan. Ott volt egy lány a falnak dölve, szimpatikus volt nekem, mert hasonló volt a stílusunk és odaálltam mellé énis a falnak dölve.

Ezután hozzászóltam de nem válaszolt, megkérdeztem, hogy kér-e egy üveg vizet? Erre se válaszolt de elfogadta. Innentöl valami furcsa visszhangzó mély hang mintha kommentálta volna a történéseket. Valami olyat mondott, hogy "Most, hogy ajka megérintette az üveget, az máris csodálatos ajándéknak tünt a másik fél számára"

Ezután az egész átment valami furcsaságba, mintha egy videót néztem volna eddig a neten, a videó címe "Divine and Joy" volt, olvasgattam a video-hoz érkezett véleményeket. Angol volt a szöveg, nagyrészét el is tudtam olvasni, de olyan szavak is voltak benne amikröl nem is tudom mit jelentenek, de értelmesek voltak.

Ekkor elindultam a városba újra, ugyanahhoz a sulihoz, hogy megtaláljam azt a lányt. Nem volt ott ahol azelött, ezért beljebb mentem. Éppen valami felvonulásra gyakoroltak a tornateremben és nagyon hosszú folyosó volt ott. Beálltam a sorba, ahol a többi diák nézte a felvonulókat, valakit megkérdeztem, hogy ismeri-e azt a lányt, de azt mondta, hogy nem. Ezután jöttek a felvonuló diákok és én észrevettem, hogy ö is köztük van. Ekkor megmondtam az elözö embernek akit kérdeztem, hogy öt kerestem, aki éppen itt fog eljönni elöttünk. Amikor közel jött, elvolt takarva az arca egy fekete kendövel, csak a szája látszott és mosolygott. Mikor vége lett a felvonuláspróbának, utánamentem, de valami sötét szobába jutottam, ami tele volt mindenféle tüskés tárgyakkal és pókhálókkal. Ekkor benyitott egy elég ronda ember, akiröl kiderült, hogy az igazgató, ö kiküldött a suliból, mert hogy nem járok oda.

Innentöl nem rémlik már semmi. De valami megfogott abban a lányban és az álom után 2 napig ezen agyaltam rengetegszer. Folyton a fejemben járt ez a "Divine and Joy" is. Még rá is kerestem a neten, de semmi eredménye :s

2010. nov. 9. 13:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ezeket láttad már?

[link]

[link]

2010. nov. 9. 14:06
 2/16 anonim ***** válasza:

Ja és nézd meg ezeket is:

http://www.youtube.com/results?search_query=divine+and+joy&a..

Nincs köztük valami ismerős? Ja és nagyon ilyesztően hangzik ez az álom!

Előző voltam!

2010. nov. 9. 14:08
 3/16 A kérdező kommentje:

Elsö: Egyiket se láttam még. Söt semmi hasonlót...

Második: Végignéztem vagy 10 oldalt mikor rákerestem de semmi értelmes... :/

Amúgy kicsit ki is készített ez az álom..

2010. nov. 9. 14:12
 4/16 anonim ***** válasza:

Olyan gondolattal,elmélettel találkozhatsz,olyan tanítás érkezhet hozzád,amely nagyon hamis , félrevezető és ártalmadra lesz,ha követed.Azt hiszed,valami csodás dologra bukkantál,amit "éltethetsz",de ez a dolog végül is a sötétséget,sérelmeket hozza számodra.

Az álombeli igazgató kiküldött az életnek azon iskolájából,amely számodra nem való.Jól tette.

2010. nov. 9. 15:26
 5/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van utolsó. Viszont amellett, hogy kicsit megrémített ez az álom, valamiért szerettem volna visszamenni és folytatni.. valami megragadott benne... Talán inkább abban a lányban.. de ez meg fura :S
2010. nov. 9. 15:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit jelenthet de jó pénzt kapnál érte ha eladnád egy forgatókönyv írónak tiszta HORROR!!! :D
2010. nov. 9. 17:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Ezt akartam írni.Esküszöm én ezt egyszer filmre viszem :D
2010. nov. 10. 01:31
 8/16 A kérdező kommentje:
Eltudnék képzelni egy filmet belöle... De ha ti már így olvasás után erre gondoltok, akkor mi lenne ha még láttátok is volna az egészet?:D
2010. nov. 10. 16:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Jó lenen ha látnánk.Amúgy mondtad h hasonló a stílusa a csajnak.Milyen a stílusotok ? :D
2010. nov. 10. 17:59
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát ilyen kicsit elvontabb "vadabb" rockos vagy ilyesmi.. nem nagyon tudom leírni :D
2010. nov. 10. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!