Szerintetek mit jelenthet ez az álom?!
bocsánat
elképzeléseteket akartam írni
nekem hirtelen ez jutott eszembe az almodrol:
lehet hogy elozo eletetedet mutatja be ez az almod.hogy ki voltal mit csinaltal az ez elotti eletedben.ez amugy nagyon kulonleges ugyanis ezek "informaciok" allitolag a keresztcsontodban "raktarozodnak".igy lehet hulyen hangzik de ha erdekel nezz utana a reinkarnacionak es az elozo eleteknek.
szoval szerintem ez lehet.e gy jotanacs hogy ezeket az almokat ird le valahova vagy jegyezd meg lehet rejtett jelentesuk van ;)
es most lehet hulyenek nezel :D
niggamaci
Nem tartlak hülyének csak ez fura és van egy naplóm aba írom:)
Az nagyon jó hogy írod őket. Az egy jó lépés a tudatosodás felé. Amúgy én is előző életre tippelnék.
Valószínűleg a jelenlegi karmádra most kihat azaz előző életed. Nincs okod félni, inkább próbáld megfejteni miért és mit akar üzenni. Amúgy ha nem sikerül megfejtened, akkor is át tudja adni az üzenetét érzéseken keresztül. (Pl Próbáld a részleteket megfigyelni)
niggamaci
Köszönöm segítő válaszod.
Nemtudnál olyan módszert amit ithon is el tudnák végezni,úgy értem hogy nemtudnám meg nézni hogy kik voltam az előző életeimben?
van sok modszer erre de ezek altalaban nagyon nehez dolgok pl.: meditalas es elersz egy pontot amikor kizarod a kulvilagot es minden mast es akkor koncentralsz erosen. most csak kaptakba magyarztam el mert ez meditalas es nyugalmas koncentralas kerdese :D es amugy ezenkivul meg egy csomo dolog a resze
de irj privat uzit es ott reszletesen elmeselem neked hogy hogy tudod ezt megtenni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!