Szerintetek mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Nyári táborban voltam a Duna partján. A személyek valósak voltak, de a hely nem. Unokaöcsémmel kitaláltuk, hogy átúszunk a túlpartra. Úszni kezdtünk, ésnagyon sok örvény volt körülöttünk, viszont egyik sem húzott le minket. Félúton a táborvezető észrevette, hogy a vízben vagyunk, és elkezdett kiabálni, hogy azonnal menjünk vissza a partra. Szót fogadtunk, de ahogy kiléptem a partra, teljesen megváltozott a környezet: egy nagy madárfészekben találtam magam, amiben három pelyhes fióka volt. Nem tudom, hogy honnan, de tudtam, hogy kerecsensólyom-fiókák. Aztán jött az anyamadár, és megetette őket, aztán engem is.Ekkor fölébredtem.2013. szept. 15. 20:30
1/2 niggamaci válasza:
hmm ez erdekes alom:D
en mindig valami rejtett jelentest keresek bennuk szoval az orvenyes resznel arra gondoltam hogy melletted ott van sok orveny /azaz problema/ es te egyenesen mesz koztuk /a jo uton haladsz/ es nem visznek el.tehat van egyenes ut a problemak elol neked pedig sokkal kell majd szembenezned de ha jol haladsz atersz az uton biztosangban.
nos, en erre gondolok.a tobbi reszhez nincs otletem igy hirtelen.:)
2/2 anonim válasza:
,,madárfészek" kaptál egy új anyukát. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!