Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Másnak is volt orgazmusa...

Másnak is volt orgazmusa állmában! Mármint utána felkelt és tényleg orgazmusa volt? és mit jelent!?

Figyelt kérdés
Van hogy szexuális álmom van. viszonylag gyakran! és sokszor elmegyek ilyenkor ... persze egyből felébredek, de nagyon furi!! ez mit jelent? Nő vagyok és van férjem és 2 gyerekem. és jó a kapcsolatom a férjemmel... szóval gőzöm sincs mi ez.? cikinek tartom!
2013. szept. 10. 23:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm amiket írtatok! nem mondom hogy nem lesz "ciki" számomra a későbbiekben, de legalább picit másképp látom most majd ezt az egészet. A férjem egyébként tud róla... mert azon az egyalkalmon amikor felriadtam rá és Ő aludt, azért felkelltettem megkérdezni,hogy ez most Ő volt? képzelhetitek milyen bamba arcot vágott hajnali 3 kor :D Ő kifejezetten élvezi ha nekem ez "így" is megy! állandóan mosolyog rajta...
2013. szept. 11. 13:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Elvileg ilyenkor egy succubusnak nevezett (nők esetében incubus) lény látogatja meg az embert és lopja az életenergiáját ami felszabadul az orgazmus közben. Emiatt jobb az álomban elküldeni azt aki szexelni akar ott.

Nekem még sosem volt ilyen, csak az okkult hagyomány ezt tartja, ha már így rákérdeztél.

2013. nov. 30. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!