Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Másnak is volt orgazmusa...

Másnak is volt orgazmusa állmában! Mármint utána felkelt és tényleg orgazmusa volt? és mit jelent!?

Figyelt kérdés
Van hogy szexuális álmom van. viszonylag gyakran! és sokszor elmegyek ilyenkor ... persze egyből felébredek, de nagyon furi!! ez mit jelent? Nő vagyok és van férjem és 2 gyerekem. és jó a kapcsolatom a férjemmel... szóval gőzöm sincs mi ez.? cikinek tartom!
2013. szept. 10. 23:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok nincs gyerekem se férjem ;) de nagyon,nagyon ritkán előfordul.Lehet a férjed játszadozik veled amúgy ;) De szerintem nincs ebben semmi ciki,amúgy a férjed nem veszi észre a dolgot?
2013. szept. 10. 23:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozom, ingázok! ez akkor szokott lenni, ha nem vagyok otthon. Egyszer fordult elő hogy otthon volt : felriadtam erre, és ránéztem az alvó férjemre, mert azt hittem Ő van a dologban... de aludt mellettem :) tényleg nem tudom mi ez... kicsit azért zavar! - mert bár jóóóó, de nem is tudom , olyan mintha a szexuális éltem másik síkra lépett volna, és most ne röhögjetek ki! a barátnőmet kérdeztem, de neki még orgazmusa sincs mindig, nemhogy álmában!
2013. szept. 10. 23:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem linkelem be a statisztikát mert nem tudom be szabad e ide linket tenni,de meglepődnél hány ember "szenved" ;) alvás közbeni orgazmusban.Amúgy rossz dolog nem származik belőle végül is olyan mintha magadnak csinálnád,csak kicsit fura mintha szellemszex lenne :D Ha esetleg emlékszel az álmodra akkor ha rá tudod venni a párod csináld meg vele.Én egyszer próbáltam ezt ki de már már furán teljesen perverznek éreztem magam a jó értelemben,bár a társam nem tudta mi indítót be ennyire.
2013. szept. 10. 23:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni, ez normális. :) Az orgazmus agyi folyamat, nem szükséges hozzá testi inger, hogy megessen, ez azt jelenti, hogy igen, egy erotikus álomban is lehet orgazmusa az embernek. ;) Az már más kérdés, miért is jelentkeznek az erotikus álmok. Többnyire azt mondják, kielégítetlenséget jelez, álmodban éled ki azt, amit ébren nem tudsz. Lehet, hogy jó a kapcsolatod a férjeddel, de az ágyban is? Rendszeresen? Nem vágysz valójában több figyelemre, szeretkezésre, esetleg új, izgalmas fogások kipróbálására? Ahogy fentebb írtad, úgy érzed, hogy a szexualitásod egy új szintre lépett... meglehet, hogy pont azért, mert perverzebb dolgokra vágysz, csak két gyerek mellett, ha jól sejtem, megszokott kapcsolatban nem biztos, hogy ki is mered mondani ezeket a vágyakat, talán még magadnak sem, ezért jelentkezik álmodban.

Persze, az is lehet, hogy minden rendben van, nagy lepedőakrobaták vagytok ma is, csak valahogy jönnek ezek az álmok :D De azért mondanám logikusnak a dolgot, mert azt írtad, hogy főleg akkor jelentkeznek, amikor nem otthon alszol. Talán pont azért, mert hiányzik. :)

2013. szept. 10. 23:48
 5/12 SzilKa válasza:
Ez nálam is elég gyakran előfordul... Pont ma reggel gondoltam arra, hogy de fura, az elmúlt napokban szinte minden éjjel szexről álmodom :) Nincs mostanában telihold?
2013. szept. 11. 00:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a férjednek kéne adnod egy teli holdat ;)
2013. szept. 11. 00:26
 7/12 A kérdező kommentje:
azzal,hogy ingázom 4-7 hét kint 2-3 hét otthon csak erősebb és jobb a kapcsolatunk, sőt szexuális téren (kb 10 éve együtt vagyunk) csakis minőségibb lett minden! Szóval én tulajdonképpen nem érzem hogy kéne még!? de lehet az agyam mást mond... és ezért van ez... csak tök furi, mert ha én nem érzem hiányát semminek! és tényleg jó vele lenni, akkor mért van ez!? azt érteném, ha nem jó, vagy valami nem működik a kapcsolatban! de egy kiegyensúlyozott és tényleg az! párkapcsolatban kicsit hülyének és cikinek érzem!
2013. szept. 11. 00:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki, ez minden embernél előfordul, csak nem kötik más orrára, vagy nem is emlékeznek rá. Nekem is volt orgazmusom álmomban pár hónapja, pedig van párom és rendszeres szexuális életet élünk, sőt az eddigi kapcsolataim közül vele a legjobb, tőle mindent "megkapok".
2013. szept. 11. 01:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

(4-es vagyok :) )

Ez egyáltalán nem ciki. Miért is lenne, amikor ez egy természetes dolog? Csak anno elhitették velünk, hogy szexelni bűn, vágyakozni rossz, a szex meg ciki. :P

Viszont, ahogy írod, 4-7 hét kint, és 2-3 itthon? Ez azt jelenti, hogy sajnos, több időt töltesz nélküle, mint vele, és bár lehet, hogy ez megerősítette a kapcsolatotokat és felerősítette a vágyakat, jobb a szex meg minden, de amikor elmész, akkor bizony, a hiányérzet is erősebb. Így tehát inkább az tűnik valószínűnek, hogy hiányolod. Azon ne aggódj, ha nem vele álmodsz, az ilyesminek nincs jelentősége, attól, hogy más pasi bukkan fel az álmodban, még nem biztos, hogy más pasira vágysz :)

Egyes elméletek szerint az álmainkban felbukkanó férfi (pláne szexuális álomban) önmagunk férfi oldala. A lélek ugyebár nemtelen, és ezen elmélet szerint, amikor megszületsz, és nemet kapsz, akkor a lényed "ellentétes" oldala, amely kiegészít egy egészre, és amely épp ezért a születési nemeddel ellenkező, el lesz nyomva, ezért gyakran álmokban jön elő. Persze, kicsit meredeken hangzik az az állítás, hogy akkor ezek szerint álmodban önnön lelked férfi oldalával szexelsz, és amiatt van orgazmusod is, de jelképrendszert nézve nem is olyan furcsa! Elvégre a szex egy fizikai (szeretkezés esetén egyben lelki) egyesülés, és lehet, hogy ez már nagyon belemagyarázásnak hangzik, de végül is az sem kizárt, hogy ezek az álmok azt sugallják, hogy a lelked két oldala egyesül, ami mégiscsak jó dolog, elvégre egész életünkben erre hajtunk, így vagy úgy, nem? :) Érthető, hogy annyira jó érzés, hogy orgazmussal végződik :D

Najó, lehet, hogy nem hajnali fél3-kor kellene választ írnom... vagy mások szerint nem akkora zagyvaság, mint amilyennek épp most tűnik nekem? ^^'

2013. szept. 11. 02:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Mekk! Semmi rossz nincs ebben, ahogy az előttem szólók is leírták, teljesen természetes, csak azért érezzük tőle rosszul magunkat (főleg nőként), mert kis korunkban (meg később is) belénk nevelték, hogy a szex valami bűnös dolog. (Nem csak a szüleink nevelnek! Minden nevel, amit látunk-hallunk-tapasztalunk.)
2013. szept. 11. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!