Mit jelent ez az álom, ördög voltam?
Figyelt kérdés
ezt már régebben álmodtam asszem 13-15 éves lehettem és azt álmodtam hogy kimentem a füdőszobába és néztem magam egyszer csak ki nőtt a szarvam, és erősnek éreztem magam, bár féltem hogy mi an velem és nem akarok ördög (gonosz) lenni, de akor is úgy voltam vele hogy engem nem bánthat senki, és mikor ébren voltam egésznap ezt a bátorságot éreztem. miért, mi volt ez, és mit jelent ez az álom?2013. szept. 3. 16:20
2/4 anonim válasza:
Előző életedben te voltá az ördög csak elfelejtetted miveleghaltál de pár év és egyre jobbam fog tisztulni a kép a valódi kilétedről
4/4 anonim válasza:
Szerintem a kamaszodás, a serdülés jele. Tudod, az állatvilágban is a szarv kinövése egyes élőlényeknél (antilopok, juhok, szarvasmarhák, stb.) azt jelenti, hogy ivaréretté, felnőtté válnak, főleg a hímeknél, de pl, a rénszarvasnál a nőstébny is visel agancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!