Mit jelent ha azt álmodtam hogy eljött a világvége?
Elolvastam amit írsz, és azt mondom: 'Azta midnenit!'
Ez egy nagyon durva álom. És az a még durvább benne, hogy Jézus előre megmondta, hogy hogyan fog kinézni ez a dolog: és valóban, majd az emberek el lesznek választva. El lesznek választva Isten 'juhai' a 'kecskéktől'. A döntés viszont, hogy ki mellé állunk, ez a mai napra igaz. Ez egy mai kérdés. Mindenkinek az életében. Azért hívja a Biblia a mostani időt 'kegyelmi időnek', mert ma szabad az embereknek 'Isten mellé állni', ahogyan te is tetted. Viszont érdekes az is, hogy sajnos akár családtagok, barátok, ismerősök egyaránt 'elveszhetnek', ahogy azt te is láttad a barátnőddel.
Ha nem az a régi nyelvezetű Bibliád van, akkor ajánlom hogy olvasd el ezeket a rövid részeket amiket kikeresek neked, mert ezek kapcsolódnak ehhez, amikről beszéltem:
Máté evangéliuma 25. rész 31-46
Máté evangéliuma 24. rész 23-44, ebben is a 40-41-re gondoltam: ez az, amikor a barátnőd nem állt melléd.
Ha pedig nincs Bibliád vagy csak régi nyelvezetű (azt nem ajánlom hogy olvasd, mert tényleg nehezen érthető), akkor itt olvashatod neten:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!