Valaki megtudná fejteni az álmomat?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy fáraó kinézetű férfi vagyok akit egy narancssárga emberszabású majom küldött gonosz szándékkal a földre. És az éjszakában sikátorokban jártam a várost közben az emberek rettegve menekültek előlem és egy furcsa zeneütemet hallottam végig ami kb 5 másodpercenként ismétlődött. Az utcán a kirakatok üvegeiben láttam a tükörképemet, és volt rajtam egy fekete fáraó fejdísz is, amin a MYBYT szó állt, és világított. Nem tudom ez mit jelenthet. Közben minden nagyon sötét volt, a falakon néhány ember képe volt kiplakátolva, és mindegyikre az volt írva vérrel hogy MUBI. És mintha az egész álom alatt valami különleges hatalmam lett volna, nagyon gyorsan bírtam mozogni a sétálásom is olyan gyors volt mintha egy átlag ember futna. Az álom azzal ért véget hogy megjelent még egy nagy emberszabású majom, aki szintén küldött valakit a földre, aki fénnyel árasztotta el a vidéket és amikor az én szigorú gonosz nézésem és az ő jámbor tekintete találkozott akkor én a földre zuhantam és felébredtem. Szerintetek ennek az álomnak van valami jelentősége vagy üzenete ami a jövőmet illeti, vagy az egész csak egy rossz álom?2013. szept. 3. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!