Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki megtudná fejteni az...

Valaki megtudná fejteni az álmomat?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy fáraó kinézetű férfi vagyok akit egy narancssárga emberszabású majom küldött gonosz szándékkal a földre. És az éjszakában sikátorokban jártam a várost közben az emberek rettegve menekültek előlem és egy furcsa zeneütemet hallottam végig ami kb 5 másodpercenként ismétlődött. Az utcán a kirakatok üvegeiben láttam a tükörképemet, és volt rajtam egy fekete fáraó fejdísz is, amin a MYBYT szó állt, és világított. Nem tudom ez mit jelenthet. Közben minden nagyon sötét volt, a falakon néhány ember képe volt kiplakátolva, és mindegyikre az volt írva vérrel hogy MUBI. És mintha az egész álom alatt valami különleges hatalmam lett volna, nagyon gyorsan bírtam mozogni a sétálásom is olyan gyors volt mintha egy átlag ember futna. Az álom azzal ért véget hogy megjelent még egy nagy emberszabású majom, aki szintén küldött valakit a földre, aki fénnyel árasztotta el a vidéket és amikor az én szigorú gonosz nézésem és az ő jámbor tekintete találkozott akkor én a földre zuhantam és felébredtem. Szerintetek ennek az álomnak van valami jelentősége vagy üzenete ami a jövőmet illeti, vagy az egész csak egy rossz álom?

2013. szept. 3. 11:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
Milyen filmet néztél előtte, mi foglalkoztatott előtte ,amiről sokat gondolkoztál? Az álom csak álom, de nekem is van néhány, amit 6-8 éve nem tudok elfeljeteni, de ma reggelire meg nem emlékszem…
2013. szept. 3. 11:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem néztem semmilyen filmet és nem is foglalkoztatott különösebben semmi, viszont az egész olyan valóságos volt mintha tényleg megtörtént volna, most is úgy emlékszek rá mintha valóság lett volna nem csak egy álom. És néha napközben is bármikor olyan furcsa érzések törnek rám, belül mintha ehhez kapcsolódó dolgokat éreznék. Olyan érzésem van mintha ez több lenne mint egy álom.
2013. szept. 3. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:

:D Jaj, de régen nevettem ekkorát... ne haragudj :D de nagyon jó :D

Szerintem nincs jelentősége a jövődet illetően. :) Egy rossz álom volt. ... Lehet szeretnéd, ha ilyen hatalmad volna? Esetleg magányra van szükséged? Valaki megbántott?

2013. szept. 3. 20:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó most megsértettél és igen haragszok mert ez számomra egyáltalán nem mókás, inkább rémisztő és mostanában egyre gyakrabban álmodok hasonlókat, és egyikre sem úgy emlékszem mintha álom lenne, hanem valóság. Kezdek megőrülni?
2013. szept. 7. 12:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem volt szándékomban megsérteni téged, még az elején bocsánatot is kértem, de ha megsértődtél, az már nem az én gondom, csak magadat mérgezed vele.
2013. szept. 7. 17:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Sztem a sorsodról szólt. Fáraó kinézet azt jelenti befolyásos vagy, majom általába infantilist és/vagy ravaszt jelent ezesetben ilyen bálványt jelenthet, ilyen példaképed és célod lehet a tudatalattidban.

Menekülnek az emberek azt jelenti nem szeretnek, félnek tőled, általában agresszió miatt. Zene az egy kifejezés, csintalanságot (furcsa zene) és felszinességet (gyakran ismétlődött) jelenthet.

Fejdísz=intellektus lehet, erös személyiség, esetleg karrier...

írás=életút lehet

Sötétség=ismeretlen, félelem, szerencsétlenség, magány is lehet, legvalószinübb a félelem a gonoszságok miatt.

véres irás=rossz karma, átok, amely neked szól

gyorsaság is azt jelenti erös, akaratos személyiséged van

A másik majom és hogy pofára esel azt jelenti hogy jön valaki, aki leolt téged, megtöri az igazadat, igazi igazsággal. Az igazi igazság (ami mindig jó) ugyanis mindig fényes az álomban.

Ez mind csak szerintem. üdv

2013. szept. 7. 22:25
 7/11 anonim válasza:
Szerintem Isten küldte az álmot, a fáraó az a makacs ember aki nem nyitja meg a szívét Isten felé és Jézus meg a Világosság, Ő Maga nevezi azt Magáról. Szóval szerintem azt akarta mondani, hogy borulj le Jézus előtt és térj meg hozzá :)
2013. szept. 8. 20:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor Isten egy narancssárga majom? És az az ember aki fényt hozott nem olyan volt mint Jézus szerintem nem ő volt az. És akkor ezek szerint én pedig a sátán vagyok? Hát nem tudom de nem tűnt ilyen valássos álomnak, teljesen másféle hangulata volt.
2013. szept. 9. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Rendben válaszolok neked, ha már kérdeztél.

Isten nem majom, a majom az alsóbb természetet is jelöli az álomban, annak tudod a feladata élni a világban testként és alsó lélekként, de a felső természet támogatása nélkül infantilisen gondolkodik, vágyaitól vezérelve, bűnben és félelemben élve, szerencsétlenségben, hibában, bajban és szenvedésben.

A jó és fényes majom tehát ezt jelenti, vagyis konkrét embert, egy egyszerü de igazi hívő embert, aki a felsőbb természetére hallgat, nem a vágyaira és a bűneire, és ezáltal sokkal erösebb és szebb lesz nálad, de attól még ő is ember marad.

De az biztos hogy te bűnös vagy, ami félelmet és sok rosszat okoz, mert egy hívő embernek nincsenek rossz/sötét álmai, pláne nem ilyen sok és sokatmondó álmok. Mert az álmok összessége és tartalma te magad vagy, rólad szól és téged fejez ki, néha még a jövődről és a dolgaidról is, ezért is tabutéma az álom.

Az álom pedig nem biztos hogy egy életre szól, lehetséges inkább csak 1 évre vagy pár hónapra, ezt sem tudni.

Szerintem keresd Istent, halld a hívását, keress és elmélkedj, aztán meditálj ahogy neked jólesik, és ő bármikor megadhatja az igazi elismert megtérést és szabadságot ezekből, beavatást, sok boldogságot de csakis a megfelelő időben, és már jóval ezelött is élvezheted a kegyelmét, nincs boldogítóbb dolog arra meditálni, és ugyanígy lehet megszerezni minden tudást minden dologban, a leggyorsabban fejlődni és minden rosszat messzire elűzni.

Megint azt mondom, mindez csak szerintem, üdv XD

2013. szept. 10. 06:39
 10/11 anonim ***** válasza:
[link] szerinem te ezt láttad
2015. máj. 2. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!