Valaki megtudná fejteni az álmomat?
:D Jaj, de régen nevettem ekkorát... ne haragudj :D de nagyon jó :D
Szerintem nincs jelentősége a jövődet illetően. :) Egy rossz álom volt. ... Lehet szeretnéd, ha ilyen hatalmad volna? Esetleg magányra van szükséged? Valaki megbántott?
Sztem a sorsodról szólt. Fáraó kinézet azt jelenti befolyásos vagy, majom általába infantilist és/vagy ravaszt jelent ezesetben ilyen bálványt jelenthet, ilyen példaképed és célod lehet a tudatalattidban.
Menekülnek az emberek azt jelenti nem szeretnek, félnek tőled, általában agresszió miatt. Zene az egy kifejezés, csintalanságot (furcsa zene) és felszinességet (gyakran ismétlődött) jelenthet.
Fejdísz=intellektus lehet, erös személyiség, esetleg karrier...
írás=életút lehet
Sötétség=ismeretlen, félelem, szerencsétlenség, magány is lehet, legvalószinübb a félelem a gonoszságok miatt.
véres irás=rossz karma, átok, amely neked szól
gyorsaság is azt jelenti erös, akaratos személyiséged van
A másik majom és hogy pofára esel azt jelenti hogy jön valaki, aki leolt téged, megtöri az igazadat, igazi igazsággal. Az igazi igazság (ami mindig jó) ugyanis mindig fényes az álomban.
Ez mind csak szerintem. üdv
Rendben válaszolok neked, ha már kérdeztél.
Isten nem majom, a majom az alsóbb természetet is jelöli az álomban, annak tudod a feladata élni a világban testként és alsó lélekként, de a felső természet támogatása nélkül infantilisen gondolkodik, vágyaitól vezérelve, bűnben és félelemben élve, szerencsétlenségben, hibában, bajban és szenvedésben.
A jó és fényes majom tehát ezt jelenti, vagyis konkrét embert, egy egyszerü de igazi hívő embert, aki a felsőbb természetére hallgat, nem a vágyaira és a bűneire, és ezáltal sokkal erösebb és szebb lesz nálad, de attól még ő is ember marad.
De az biztos hogy te bűnös vagy, ami félelmet és sok rosszat okoz, mert egy hívő embernek nincsenek rossz/sötét álmai, pláne nem ilyen sok és sokatmondó álmok. Mert az álmok összessége és tartalma te magad vagy, rólad szól és téged fejez ki, néha még a jövődről és a dolgaidról is, ezért is tabutéma az álom.
Az álom pedig nem biztos hogy egy életre szól, lehetséges inkább csak 1 évre vagy pár hónapra, ezt sem tudni.
Szerintem keresd Istent, halld a hívását, keress és elmélkedj, aztán meditálj ahogy neked jólesik, és ő bármikor megadhatja az igazi elismert megtérést és szabadságot ezekből, beavatást, sok boldogságot de csakis a megfelelő időben, és már jóval ezelött is élvezheted a kegyelmét, nincs boldogítóbb dolog arra meditálni, és ugyanígy lehet megszerezni minden tudást minden dologban, a leggyorsabban fejlődni és minden rosszat messzire elűzni.
Megint azt mondom, mindez csak szerintem, üdv XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!