Vajon ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
volt ez az álmom,hogy egy koncerten vagyok és én vagyok a sztár engem várnak a rajongók.a szinpad szélén állok már majdnem kimentem hogy kezdjek énekelni,de az utolsó pillanatban megijedtem.volt ott egy srác akit ismertem de csak álmombqn és ő neki adtam át a mikrofont mondván én nem merem végig csinálni.ő meg csinálta oriási sikert aratott.a végén rá néztem az emberekre a szinpadrol és és mindenkinek az arca fehérre volt sminkelve.2013. szept. 2. 22:42
1/1 anonim válasza:
semmi kulonoset. viszont a lenyeg az, hogy az osszes szereplo, akit az almodban lattal, nem csak magad - mind te vagy, terad utal, mert te almodtad. szoval, magadra vonatkoztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!