Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban beszélgettem egy...

Álmomban beszélgettem egy lénnyel?

Figyelt kérdés
Álmomban beszélgettem valami lénnyel, aki az álmomban lévő karakter formáját vette fel. tehát álmodtam 2 órája körülbelül, aztán az egyik "társam" karakterében elkezdett beszélni a lény, és rólam kérdezett, válaszoltam, ő pedig ilyen "felsőbbrendűen" válaszolta, hogy tudom hogy így van, és elmondta, hogy épp mire gondolok, én pedig válaszoltam, hogy honnan tudja ? Ő megint ilyen "felsőbbrendően" válaszolt, hogy nem számít... körülbelül 10 pernyi beszélgetés telt így el, közben alatta feliratozva ki volt írva, amit beszéltünk, olyan gyorsan folyt a kommunikáció, mint élő szóban, tehát ilyen gyorsan még azt is kizárom, hogy magammal beszélgettem volna el tudat alatt... Végül beszélgetésnél eltelt egy kis idő, és mondta a "lény" hogy, "még jelentkezem" .

2013. szept. 1. 23:13
 1/7 1112 ***** válasza:
Akkor igen. Álmodban beszélgettél egy lénnyel:) Szerintem próbálj meg szerintem visszaaludni:) Jó éjt, szép álmokat:)
2013. szept. 1. 23:16
 2/7 1112 ***** válasza:
-szerintem.:) Eredetileg a végére írtam,utána át akartam írni az elejére csak a végéről elfelejtettem kitörölni:$
2013. szept. 1. 23:17
 3/7 A kérdező kommentje:
de olyan dolgokról volt szó és olyan gyorsan folyt a beszélgetés, hogy "időm" nem lett volna iylen válaszokat adni magamnak. volt hogy közbevágott a szavamnak, és hogy gondolkodtam valamin, ő pedig közbevágott, hogy tudja min jár az eszem... nem iylen átlagos álom volt ez, nagyon különös....
2013. szept. 1. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Először is, az álmok csupán másodpercekben mérhetők, tehát amit te 2 órának, vagy 10 percnek érzékelsz, az valójában talán a másodperc tizedrésze volt. Továbbá pedig "lények" nincsenek.
2013. szept. 2. 08:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is szkeptikus vagyok, de ez most kivétel.
2013. szept. 2. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Válaszolt már,azóta? Ha fog,azonnal írj! Álomban,ha tudatodnál leszel,csak 1 percre is,koncentrálj a nevére,kérdezd meg tőle,sokat segít majd!
2013. szept. 4. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:
vannak ilyen lények esetleg mondhatjuk szellemeknek akik felveszik mások alakját álomba és esetleg segítenek hogy elmondanak valamit, de hogy miért kérdezgetett arról fogalmam sincs.
2013. szept. 17. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!