Bagollyal beszélgettem álmomban. Mit jelent?
Ritkán emlékszem az álmaimra, és akkor is csak ködösen, vagy csak részletekre, de amit valamelyik reggel álmodtam, az nagyon megmaradt bennem, és valahogy elevenebb is volt, mint a többi álmom.
Egy kerti padon ültem egy fa alatt, és éreztem, hogy figyel valami. Azt hittem, hogy a macska, de mivel a szeme nem volt "macskás", jobban megnéztem, és rájöttem, hogy egy bagoly figyel engem. Közelebb akartam csalni magamhoz, ezért huhogtam neki, mire az közelebb is jött hozzám. Kérdeztem tőle valamit, amire válaszolt is. Nem beszélt, hanem a gondolatait hallottam. Mondtam neki, hogy maradjon még egy kicsit, mert szeretném lefényképezni a telefonommal. Erre a bagoly elkezdett nekem pózolni... És itt ébredtem fel. Lehet rajta poénkodni, röhögni (először én is ezt tettem), de ha valaki komoly választ tud adni, azt is megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!