Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mindig vele, és...

Miért álmodok mindig vele, és a vízzel?

Figyelt kérdés
Már vagy 5.-ik alaklommal egy srác és a víz is mindig jelen van az álmomban.A víz tó,folyó,medence,mikor milyen formában,és persze mi benne úszkálunk ugrálunk,játszunk.A sráct pár hónapja ismertem meg,de tudom h nem lehet köztünk semmi,ő nem úgy tekint rám mint akitől akar valamit,de nekem tetszik.Napközben nem nagyon gondolok a srácra az álmomban pedig mostanában mindig ott van.Hogy lehetbne ezt megszüntetni,és vajon miért lehet ez?

2013. aug. 25. 20:59
 1/4 anonim válasza:
100%
Nálam a víz az álmaimban érzelmeket jelent. Talán nálad is hasonló lehet, tetszik neked a srác, és álmodban előjön a napközben elfojtott vonzalom. Legalább ott kiéled a vágyad, h ti ketten önfeledten együtt vagytok. Ébren el tudod zárni valahogy magad elől, de miért akarod még álmodban is megvonni magadtól? Lehet az álmaid jeleznek , h mégsem kellene ilyen könnyen lemondanod arról, h valóra váljon a közelsége.
2013. aug. 25. 21:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod :)

Talán ez van...mert vágyom rá,és a közelségére...de ha ez így fog tovább menni,akkor az érzelmeim erősebbek lesznek,és akkor még nehezebb lesz őt elfelejtenem...talán Isten nem őt szánta nekem...

2013. aug. 25. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, víz az érzelmek szimbóluma! :) Nagyon szereted a fiut!
2013. aug. 26. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Remélem azért még megtudom szüntetni ezt a "szeretetet"
2013. aug. 26. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!