Mit jelenthet ez az álom? Le akarták vágni a lábam
A kórházba vagyok és mondják hogy le kell holnap vágni a lábam. Nem emlékszem már h miért is.
Nagyon szomorú, és mérges voltam. Egy jóbarátommal elmentem sétálni, hogy legalább míg van lábam, addig használjam. Igazságtalanság hogy mindig én szívok. Sokáig beszélgettünk, majd amikor egy hídhoz értünk (vöröses barnás színű íves fahíd pár m hosszú(az égen nem volt sok felhő, és a híd felől sütött a nap, és sárgás volt az ég,de szép volt)) mondtam hogy már sokkal jobban van a lábam, mintha gyógyulgatna. Nem mentem fel a hídra. Elhatároztuk hogy bemegyünk a kórházba meggyőzni az orvost hogy nincs baj és maradjon a lábam. Ekkor otthon vagyok, és felmegyek a szobámba (sokkal tágasabbnak tűnt minden). Átöltöztem, majd elindultam lefele.
Egy nagyobb terembe vagyok több osztálytársal.
Egy hűttő méretű tárgyat birizgál az egyik haverom. Hirtelen felrobban, és a lökéshullám nekivág a falnak (kb 10m-re) a lábam és a hátam nagyon fájt. Elkezdtem fel kecmeregni de nem nagyon jött össze, sőt annál jobban fájt a lábam. Odajött az apám, felsegített, és mondta hogy szerzünk fájdalom csillapíttót és mindent csak hogy a lábam megmaradjon. Nagynehezen a kocsiig eljutottam, beszálltam (3ismeretlennel együtt) és elindultunk a városba. Egy utca sarkán volt egy kis bolt, oda bementünk, és különféle gyógyszereket akartunk venni, de az árus mondta hogy drágulás történt. Végül nem tudtuk megvenni mert 50.000be került volt.
Elkezdtünk kocsival a kórház fele menni, hisz nem tudtunk mást tenni. Nagyon szomorú voltam, de szerencsére felébredtem.
Mit jelenthet?
Valaki, vagy valakik akadályoznak egy célodban, ami miat szorongsz.
Te tudod mi a helyes út, mégsem tudsz tőlük mozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!