Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Szóval úgy kezdődött az álom, hogy egy hatalmas szikla tetején állok, ingem felső három gombja kikapcsolva. Leugrottam, csak zuhantam a végtelen mélységbe majd 4 bagoly végtagjaim elkapva egy gyönyörű örökzöld erdőn keresztül repített, egyenesen egy kúthoz. Abba beleugrottunk, majd egy éneklő szakállas férfi ült a hátamra aki velünk folytatta az utat. A kút egy faoduvá alakult át amiből kirepülve minden növény virágzásnak indult, az összes rózsa kinyitotta szirmát. Háttérben két medve állt kétlábra és nézett minket. Ezt követően egyenesen a napnak vettük az irányt, csak repültünk a nagy izzó égitest felé a többi bolygót nem érintve majd a napba beledobtuk a hátamon lévő éneklő férfit. Aztán a nap átalakult és egy kocsiban ébredtem fel.2013. aug. 18. 22:53
1/1 anonim válasza:
Jó sz@rt találtál ki...
Kicsit dolgozz még az ügyön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!