Mit jelent, ha álmomban tudtam lebegni, meg tűzlabdát meg ilyeneket?
Figyelt kérdés
Egy gyerekkori buta álmom volt, hogy tudjak repülni meg varázsolni, most meg ilyeneket álmodok és nagyon jó! Nagyon nagyon valóságos és mikor felkelek vagy 10 másodperc múlva jövök rá, h csak álmodtam. Máskor meg olyan rosszat álmodok, h sírni tudnék...2013. aug. 18. 15:18
1/8 anonim válasza:
én mindig ilyet álmodok. nem hinném, hogy jelent valamit, egyszerűen csak ezekre vágysz.
2/8 anonim válasza:
Én többnyire zombiapokalipszises menekülőset szoktam álmodni de a tiéd sem rossz :)
3/8 anonim válasza:
telezabáltad magad pizzával lefekvés előtt
4/8 haemorgen válasza:
Túl sok TV-t és/vagy internetet néztél .D
5/8 anonim válasza:
Alig hiszem,hogy jelent bármit is,mert én álmomban sokszor repültem , a föld felett "úsztam" különböző magasságokban,de nem tudok jelentőségekről. Jó érzés volt.
6/8 anonim válasza:
Jaaaaaj átérzem!! Én is repültem már nem egyszer álmomban és mesés volt*.*
Mostanában viszont csak a rémálmok jutnak ki nekem, mindig üldöznek és meg akarnak ölni, legtöbbször pisztollyal.
Egyszer le is lőttek álmomban egy kórházban. Egy fickó szíven majd fejen lőtt aztán otthagyott. Én felálltam, rémülve vártam, hogy meghalljak, közben kerestem egy orvost, aki azt mondta, hogy várjam ki a soromat.. Nagyon szar volt:D De nekem is voltak már ilyen sci-fi álmaim, azok a legjobbak. Nem jelent semmit, csak annyit, hogy szeretnél ilyet nagyon aztán álmodba legalább megkapod:) Örülj!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!