Gyermekkorom óta visszatérő álom, de miért és mit jelent?
Figyelt kérdés
Kisgyermekkoromban sokszor arról álmodtam,hogy egy többemeletes régi kastélyban/villában vagyok ismert és ismeretlen emberekkel,Az első ilyen típusú álmom óta mindig kiegészűlt 1-1 darabbal az egész.Egy mozdulatlan balerína az egyik szobában,valami ami folyton követ,Egy vörös hajú lány,és egy kövér srác.Mit jelent ez?2013. aug. 3. 09:58
1/2 anonim válasza:
tudod az almok sok mindenre adhatnak magyarazatot. eloszor is szerintem keress ra kulon kulon, hogya kastely, a voros, haj, a kislany stb. miket jelentenek.. aztan ha sokszor ez ter vissza es vannak ott ismeretlen emberek, lehet hogy elozo eleted kepei jelennek meg :) de az is lehet, hogy a jovoben fogsz veluk talalkozni :) attol fugg hogy te milyen alakban vagy jelen az almodba :) de lehet hogy az almod terelni akar egy osvenyre amin jarnod kell, erdemes az uj kiegeszulesekre figyelni ;) remelem tudtam segiteni neked :)
2/2 anonim válasza:
Az álmok a múltban átélt, olvasott, hallott, filmen látott, esetleg elképzelt események egyvelege. Jelentést, jövőbeni előrejelzést kár keresni bennük. Vannak ugyan álmoskönyvek, de azokat is csak emberek írták, akik hittek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!