Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért valóságosak ennyire az...

Miért valóságosak ennyire az álmaim? Miért befolyásolnak ennyire?

Figyelt kérdés
Van, hogy többször is álmodom ugyanazt vagy legalábbis hasonlót. Mint például a múltkor nagyon megharagudtam az egyik közeli rokonomra és álmomban mindig jól kiosztottam, elmondtam neki a véleményem. Mikor újra találkoztunk már nem haragudtam rá. Ez mondjuk még pozitív is, de van mikor eléggé negatív a dolog. Mint például amikor napközben nem is voltam féltékeny meg eszembe se jutott, este mégis azt álmodtam, hogy a barátom (akivel már nagyon régóta együtt vagyok) az megcsal a barátnőmmel, akivel az nap voltunk sétálni együtt. Nagyon rosszul esett, hogy megcsalt, mikor felébredtem nagyon haragudtam a barátomra, sőt még azóta is haragszok. Pedig csak álmodtam, de olyan valóságos volt. Azóta többször is álmodtam ezt, lehet ezért is haragszok még mindig rá. Ő meg nem érti, hogy mi a bajom már megint, meg hogy miért vagyok vele ilyen. Mit tegyek, hogy ne tudjanak ennyire befolyásolni az álmaim? 20/L

2013. júl. 18. 10:03
 1/2 anonim válasza:

Kedves Álmodó!

Az álmok a bennünk mélyen rejlő érzelmeket is előhozhatják, mint például most a te esetedben a féltékenységet. Hiába nem éled át tudatosan, magad elől is rejtetten mégis csak féltékeny vagy a barátodra. Jó, hogy megjegyzed az álmaidat és gondolkozol rajta, mert ez közelebb visz a megoldáshoz. Lehet, hogy okot adott rá a barátod valamikor? Abból, amit az ő reakciójáról írsz, nem hiszem. Inkább benned lehet egy jó adag kishitűség, önbizalomhiány, ha a saját barátnődre is féltékeny vagy (bár csak álmodban). Nem az álmaid ellen kell küzdened, mert azok a jelzőfények. Ha a Balatonon villog a viharjelző, nem az az első dolgunk, hogy kilőjük csúzlival, hogy végre fellélegezve vígan pancsikoljunk, ugye? Ha ezeket az ébredéshez közeli, plasztikus álmaidat valakivel meg tudnád beszélni, akkor te magad találnád meg rájuk a magyarázatot, hisz a saját fejedben te vagy leginkább otthon :)

Ugyanennek a kevésbé "veszélyes" este zajlott le, amikor álmodban csökkentetted a közted és a rokonod közt fennálló feszültséget. Ha a való világban jobban föl mernéd vállalni a konfliktusokat, talán nem támadnának álmodban. Mert nekem úgy tűnik, sem a rokonnal, sem a barátoddal nem beszéltél arról, ami bánt téged.

Jó úton jársz, próbáld megfejteni álmaid neked küldött üzenetét!

2013. júl. 21. 21:29
 2/2 anonim válasza:

Az álmok a félelmeidből és a vágyaidból tevődnek össze.

Reggelente írd le egy füzetbe mit álmodtál és őrizd meg dátumostul. (Így talán kiírod magadból) És ne hagyd, hogy befolyásoljon. Nekem ez bevált. A körülményeidet nem ismerem, de lehet érdemes lenne sportolnod illetve valami plusz szellemi tevékenységet végezned ébren.

2013. júl. 22. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!