Nem tudom mire véljem, vagy mit csináljak! Ijesztő volt! Segítene valaki, aki ért is hozzá?
Az álmomban a barátaimmal voltam (bár az arcukat nem láttam, mégis tudtam, hogy az ismerőseim) egy nagy fehér, sokablakos házban, melynek konyhájában ültünk egy sarokétkezőnél, és egy fa csigalépcső volt az étkezőben.
Na már most. Nem láttam, csak tudtam, hogy a házban egy piros ruhás nő szelleme kísért, és el kezdtünk futni kifelé, mert egyre közelebbnek éreztem a "szellemet". (Amúgy ez pár év különbséggel egy ismétlődő álom volt, és csak másodszorra láttam a házat, mert akkor folytatódott az álom). Lényeg a lényeg, hogy valami oknál fogva másnap elmeséltem a barátomnak ezt az álmot és nem tudom miért, rákerestem a házra az interneten képeknél. Nem hittem, hogy találok bármit is, de aztán ráböktem egy házra, hogy ez volt az, amit álmomban láttam. Elolvastuk barátommal a történetet és ledöbbentünk, mivel kiderült, hogy az egy kísértet járta ház és piros ruhás nő szelleme kísért ott. Magyarázat? :S
"Lényeg a lényeg, hogy valami oknál fogva másnap elmeséltem a barátomnak ezt az álmot és nem tudom miért, rákerestem a házra az interneten képeknél. Nem hittem, hogy találok bármit is, de aztán ráböktem egy házra, hogy ez volt az, amit álmomban láttam. Elolvastuk barátommal a történetet és ledöbbentünk, mivel kiderült, hogy az egy kísértet járta ház és piros ruhás nő szelleme kísért ott. Magyarázat?"
Csatlakozok az előttem szólóhoz, vagyis már olvashattál róla és rögzült benned.
VAGY!
Egy hatalmas FAKE! Piros ruhás nő = fekete ruhás nő (talán észreveszed a hasonlóságot). Mennyi a valószínűsége, hogy megtalálsz egy álmodból származó kísértet-járta házat, ha azt se tudod, hol keresd, vagy egyáltalán hol is lehet az épület.
Szia!
Régebben is hasonlót álmodtál, valószínűleg előző életedhez ehhez köze van!
A femina.hu-n olvastam.
kicsit utána olvastam, hogy miért is álmodhattam ilyet és ezt találtam:
"Önmagában a különös álmok, és a rémálmok még nem adnak okot arra, hogy azt feltételezzük, szellemek lakják házunkat, de ha túl gyakran fordulnak elő, és nagyon bizarrak, akkor számításba vehetjük lehetősségként. Egyes kutatások szerint ugyanis szellemek gyakran használják fel álmainkat arra, hogy kommunikáljanak velünk, illetve elmeséljék, mi történt velük, hogy haltak meg, miért ragadtak itt, vagy mit keresnek a házunkban. Az ilyen álmokban különös alakok, emberek, helyek jeleneleg meg, melyeken sohasem jártunk – még álmainkban sem azelőtt – és rendszerint van valóságalapjuk, azaz ha alaposan utána nézünk a ház múltjának, találunk valamit, ami az álmainkhoz köthető."
elgondolkoztató, mivel valóban gyakran álmodok ilyeneket, és tényleg olyan helyekről, amiket sosem láttam, vagy jártam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!