Jelent valamit ha róla álmodtam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki az évfolyamtársam a suliban. Nem túl menő... de nagyon kedves és nekem nagyon tetszik! de mióta nyáriszünet van nemláttam, nembeszéltem vele...meg semmi, de álmodtam vele... már vagy háromszor-négyszer. Egyszer azt hogy egy teremben voltunk és akkor megfogta a kezem de pislogtam és aztán már nem ő, hanem egy barátnőm állt mellettem. Aztán olyan is volt hogy matek órán mellette ültem(a suliban az emelt matek volt az egyetlen közös óránk), meg ilyenek, valahol mindig ott volt és láttam.(és valami furcsa melegség öntött el álmomban, ha mellette voltam, és nemakartam ,hogy vége legyen) Régebben egyik szerelmemmel se álmodtam. És rá pedig nappal is sokat gondolok, és mindenről ő jut eszembe. Jelenthet ez valamit, ha igen mit? Ő is gondol rám? És bocsi a hosszú kérdés miatt...2013. júl. 14. 11:47
1/2 anonim válasza:
Pont azt jelenti, amit leírsz, hogy folyton rá gondolsz, és mindenről ő jut az eszedbe. Miért pont álmodban lenne másképp? Kérdezd meg tőle legközelebbi álmodban, hogy gondol-e rád! Aztán írd le mi volt a válasza!
2/2 anonim válasza:
Van egy lány, akibe nagyon belezúgtam így év végén, nagyon jóban lettem vele, de csak barátként néz rám, viszont nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mióta elkezdődött a nyári szünet, én is álmodtam már vele egykétszer, ez csupán azt jelenti, hogy sokat gondolok rá és fontos nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!