Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
A saját esküvőmre készültem, (ez még nem aktuális az életemben) fehér ruha, násznép meg minden, ami kell jelen volt. Aztán már az oltárnál álltam, amikor apukám a kezemet a vőlegény kezébe adta, és láttam hogy az nem a szerelmem (vagyis a mostani barátom), hanem egy teljesen idegen ember, akit sosem láttam életemben. A szüleim akarták, hogy hozzámenjek, közben pedig megjelent előttem a mostani barátom képe, amint távolodik tőlem, elindult egy hosszú úton, és csak távolodott. Ezek után én megszöktem az oltár elől, otthagytam mindenkit és csak futottam a városban, közben mindenki engem keresett, és „menekülés” közben végig a barátomat kerestem. Végül megtaláltak a szüleim egy parkban, és csak azt hajtották, hogy hozzá kell mennem ahhoz a férfihoz, akit nem is ismerek, én pedig közöltem/ordítottam hogy nem megyek hozzá. Az álmodás fázisában és az ébredés után is feszültnek, nagyon rémültnek, idegesnek éreztem magam, végig rossz érzések kavarogtak bennem, az egész olyan nyomasztóan hatott rám.

2013. júl. 10. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
nagyon szereted a jelenlegi párod, feltételezem nem akarod elveszteni- amikor "távolodott" akkor az jött elő, hogy nélküle milyen lenne,ragaszkodsz hozzá ezért "kerested"
2013. júl. 11. 00:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. júl. 11. 07:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Rádnehezedik valahonnan egy nyomás a házasságra, amit még nem karsz. Valaki elvárja tőled. Lehet, hogy a szüleid, lehet, hogy a párod, lehet, hogy más nyaggat vele, de lehet, hogy te magad érzed úgy belül, hogy ezt "kéne" tenni, mert a világ így várja el. De még korainak érzed, mert bár most szerelmes vagy, ragaszkodsz, de tudod, hogy nem a mostani barátod lesz a férjed. A mostani helyzetedben ezt hihetetlennek érzed, menekülhetsz, ordíthatsz is, az csak megerősíti, hogy valamit nem tudsz megoldani a mostani helyzetedben. Ez valóban nyomasztólag hat, mert mélyről, a tudatalattidból jövő üzenet. Egyenlőre azért nem tudod tudatosan, mert még nem bírod elfogadni, de a tudatalatti éned álmodban már elkezdett felkészíteni rá.

De az is lehet, hogy csak házasságparád van.

2013. júl. 11. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!