Ufós álmom volt, rémisztő! Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Komolyan félelmeteset álmodtam ufós lényekről, dolgaikról. Ez olyan volt,mint valami tájékoztatás valakitől, az idegenekről. Valaki elmondta,hogy nézd meg ezt és ezt teszik ezek,ott vannak az emberek között,nem veszik őket észre(az idegeneket)és volt pár dolog amit bemutatott ez a "valaki",de csak egyre emlékszem, azt,hogy sötét táj,kissé megvilágosított környezet ahol voltak a lakott részek, ezek a lények fel-alá röpködtek. Sosem volt ilyen álmom, nem szoktam nézni ilyen filmeket, régen 2 éve néztem Nasa ufós videót.2013. júl. 8. 12:55
1/4 Tom Benko válasza:
Amit írtál: álom. Visszatérő emlék két évvel ezelőttről.
2/4 A kérdező kommentje:
Csupán a 2 évvel ezelőtti?De abban nem volt szó,hogy mit csinálnak,nem volt rémíztő jelenet,csak ismertető,hogy vannak földönkívüliek,akik néha ide jönnek. De ez az álom félelmetes volt, nem is akartam visszaaludni,annyira megrémített amiket láttam és mondott ez a valaki.
2013. júl. 8. 13:17
3/4 Tom Benko válasza:
Nekem van 20 évre visszamenőleg is emlékem, amiről álmodhatok, szóval nem látom okát, miért ne... Az pedig, hogy mi történik egy álomban, csak az agyadtól függ.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja ok,értem.
2013. júl. 9. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!