Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Segítség! Mit jelent?

Segítség! Mit jelent?

Figyelt kérdés

Az álom, mert nem"mai században" játszódik az, hanem kb a 18.-ban

Azt nem tudom hol, mert egy szoba, ami látok ( ahol szülök ) és egy előtér villan be, a beltérből és a díszítésekből ítélve egy nagy házban lehetünk, gondolom, valami nemesi család vagyunk.

Az előtérben idegesen várakozik Márton és még pár ember, akiknek nem látom az arcát, de gondolom családtagok, hozzátartozóim, rokonaim.

Az emberekből csak Mártoni ismerem meg...vagyis inkább őt sokkal jobban kiveszem a tömegből, élesebbnek hat, mint más..

Az álom maga annyi, hogy én bent vagyok egy szobába, fájdalmaim vannak ( és de egy hosszú, szőke, fél göndör hajú nő vagyok ), fehér pizsamaszerűségben fekszem az ágyon, vajúdok...Márton kint toporog az ajtó előtt, szinte hallom a gondolatait, hogy jól vagyok - e meg a baba... amikor világra hozom a picit ( sírás nuku ), akkor a köv kép, hogy Márton boldogan bejön a szobába, a kezébe adja a bába a kicsit ( kislány ), én nézem őket sírva és örömködve, majd egyszer csak elgyengülök és elájulok ( vagy meghalok? ) és felébredek izzadtan, összezavarodottan és sírva az ágyamban.

A valóság az, hogy Márton, a volt párom nemrég hagyott el...

Még mindig nagyon szeretem, de ez az álom, felkavar...

Segítsetek.

2013. jún. 29. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha gyakran álmodod ezt akkor annak lehet valamilyen jelentősége.
2013. jún. 30. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:
A valóság az, hogy az álodban található szimbólumok jelentését tökéletesen leírod a harmadik bekezdésben. Pontosan ezt jelenti. Még annyi benne van, hogy barátoktól várhatsz segítséget, illetve, ha elképzeled magadban részletesen az egész történetet, újta átéled, csak most annyit változtatsz rajta, hogy a baba felsír, az egy kis megkönnyebbülést adhat.
2013. jún. 30. 14:37
 3/6 A kérdező kommentje:

# 2/2

Ha a baba felsír, megkönnyebbülést adhat? s a végén mit jelent az, hogy elájulok, vagy...meghalok?... nem értem.

Ez az álom, nem is az, hogy zavar, de a párom 2 hónapja hagyott el és 4 - 5 naponta van ez az álom...se több, se kevesebb, mindig ugyan ezt álmodom, s amikor felébredek, sírok, nem tudom hol vagyok, őt és a babát keresem és össze vagyok zavarodva...

2013. jún. 30. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes?
2013. júl. 1. 21:10
 5/6 A kérdező kommentje:
#4/4: Viccelsz? :D mégis kitől? :D
2013. júl. 2. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:

A baba jelképezi az emlékekeket, amik összekötöttek téged és a volt párodat. Az, hogy felsír, jelenti azt, hogy ez az emlék sokáig fájni fog még.

Hogy fehér pizsamában voltál, jelenti azt, hogy te voltál a passzívabb, a vétlen(ebb) fél a szakításban.

Az, hogy a többi ismerős arcát nem tudod kivenni, jelzi azt, hogy ők többnyire közönyösek.

A régi ház: az emlékeknek való élés.

2013. júl. 2. 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!