Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelent?

Szerintetek mit jelent?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki lassan már egy éve tetszik. Néha, olyan mintha nem is érdekelne már stb. Épp nem rég, volt egy időszak, amikor egyáltalán nem érdekelt semmi, egyszerűen mintha kialudt volna minden. Erre, egyik reggel, ösztönösen nyúlok a telefonomért.

Az álom:

Apukám meg Anyukám, akik már elváltak, újra együtt voltak. Megkérdezi apukám, hogy hova menjünk nyaralni. Eldőlt, hogy Ausztráliába mentünk. (Fogalmam sincs miért pont oda, de azért írtam le, hátha valamit jelent.) Mikor megérkeztünk, bevásárlással kezdtünk. Én leültem egy padra. Szemben velem, volt egy amolyan "kenyeres" részleg, (tudjátok, mint a nagy bevásárlóközpontokba pl. tesco, auchan) Csak annál a részlegnél, nem önkiszolgálás volt. Tehát ültem a padon, erre látom, hogy az a fiú áll ott aki régóta tetszik. Nézem, ez biztos nem ő. A feje mellett volt egy tábla, amire rá volt írva a neve. Még annyira emlékszem, hogy mindig elpirult amikor beszélt velem. És még arra is emlékszem, hogy a csillagjegyemet kérdezte. Ez jelent valamit? Miért álmodtam pont azzal a fiúval, akit már majdnem teljesen elfelejtettem? (Most újra, rettenetesen szeretem) Ui: Szerintem ez a fiú nem látott még! Nem ismer, sosem találkoztam vele!

2013. jún. 28. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
A tudatalattid tréfája. Tetszik Neked, de nem tudod, hogy miért. És lehet, hogy az érdeklődésetek egymás iránt kölcsönös.
2013. jún. 28. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:
De ez lehetetlen, mivel nem ismer , vagy... Ha ismerne is akkor igy lenne?
2013. jún. 28. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Esetleg történt már olyan, hogy mondjuk interneten keresztül beszéltél vele(e-mail, stb.)? Mert az agyad elég érdekesen dolgozta fel, hogy tetszik neked.
2013. jún. 29. 17:46
 4/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem. :(
2013. jún. 29. 20:23
 5/7 A kérdező kommentje:
De akkor Te ezt hogy látod?
2013. jún. 29. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes. Látásból ismered, de ő még sosem látott téged vagy beszélt veled. Akkor lehet, hogy ez egy égi jel, hogy beszélned kellene vele, vagy lehet, hogy valami más van a háttérben, lehet, hogy csak egyszerűen tetszik neked, és úgy érzed, hogy elérhetetlen számodra, erre figyelmeztet az elméd. Próbálj meg vele beszélni, én azt javaslom.
2013. jún. 29. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ha az olyan könnyű lenne :// de köszönöm, igyekezni fogok! :)
2013. jún. 30. 00:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!