Szerintetek mit jelent?
Van egy fiú, aki lassan már egy éve tetszik. Néha, olyan mintha nem is érdekelne már stb. Épp nem rég, volt egy időszak, amikor egyáltalán nem érdekelt semmi, egyszerűen mintha kialudt volna minden. Erre, egyik reggel, ösztönösen nyúlok a telefonomért.
Az álom:
Apukám meg Anyukám, akik már elváltak, újra együtt voltak. Megkérdezi apukám, hogy hova menjünk nyaralni. Eldőlt, hogy Ausztráliába mentünk. (Fogalmam sincs miért pont oda, de azért írtam le, hátha valamit jelent.) Mikor megérkeztünk, bevásárlással kezdtünk. Én leültem egy padra. Szemben velem, volt egy amolyan "kenyeres" részleg, (tudjátok, mint a nagy bevásárlóközpontokba pl. tesco, auchan) Csak annál a részlegnél, nem önkiszolgálás volt. Tehát ültem a padon, erre látom, hogy az a fiú áll ott aki régóta tetszik. Nézem, ez biztos nem ő. A feje mellett volt egy tábla, amire rá volt írva a neve. Még annyira emlékszem, hogy mindig elpirult amikor beszélt velem. És még arra is emlékszem, hogy a csillagjegyemet kérdezte. Ez jelent valamit? Miért álmodtam pont azzal a fiúval, akit már majdnem teljesen elfelejtettem? (Most újra, rettenetesen szeretem) Ui: Szerintem ez a fiú nem látott még! Nem ismer, sosem találkoztam vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!