Mit jelenthet ez fél éve visszatérő álom?
#1 hát elég sokminden nyomaszt, csak ez az hogy vajon mi pontosan? mire vezethető ez vissza, mit szimbolizál? ez egy jó kérdés..
#2 igazad van, pontatlanul fogalmaztam: odaérek-e időben.mindig attól tartok hogy elkések,valamiről lemaradok, pl. csatlakoznia kell a busznak egy villamoshoz, és én nem jó helyen szállok le (vagy előbbi vagy későbbi megállónál) ebből fakadóan nem érem el a csatlakozást. hogy tovább fokozzam az is előfordult nem egyszer hogy telefonálni akartam az adott illetőnek hogy nem jó helyen vagyok, erre a telefonomról lefogyott a pénz, plusz lemerültem, fülke meg sehol sem volt, és halálra aggódtam magam hogy nem tudok szólni hogy mért nem érek oda időben.... :S iszonyat kellemetlen folyton ezt álmodni egyébként
jaa és egyébként egyik rokonom azt mondta hogy nincs ennek semmi jelentősége, ő ezt a jelenséget nálam annak tudja be, hogy az elmúlt fél évben, (átmentileg nem laktam otthon, hanem albiban bp-n) és ingáztam az albérlet és a lakóhelyem között, ezért van bennem a folytonos utazás...én meg azt gondolom továbbra is hogy valami lelki dolog kivetítése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!