Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom? És...

Mit jelenthet ez az álom? És miért volt ilyen sok visszatérő álmom?

Figyelt kérdés

Először is, azt tudni kell, hogy gyakran álmodom egymás után teljesen különböző álmokat. Van, hogy álmodok valamit, majd jön valami teljesen más, ami nekem persze nem tűnik fel hogy más, majd minden probléma nélkül az elősző álmomhoz térek vissza.

Ma is így volt, kb négyféle álmom volt, és ebből 1nek a helyszíne(egy ház, de most csak a fürdője és az előtte lévő szoba) visszatérő, és egy másik aminek a története visszatérő, de most más emberekkel voltam. Miért jöttek hirtelen vissza ezek az álmok, helyek?

És a másik, hogy volt egy álmom amiben eléggé letörten mentem a fürdőbe, amikor egy csaj jelent meg mellettem és ő is a fürdőbe ment. Amikor hátrafordultam volt ott egy srác is, akitől a csaj jött. Mikor bementem a fürdőbe elkezdtem zuhanyozni, majd megkérdeztem a csajt, hogy nincs-e kedve lenyomni egy menetet és ő készségesen belement. És itt álomváltás. Nem vagyok leszbikus, se biszex és nem értem, hogy akkor miért álmodtam ilyet? Mellesleg se a csajt, se a pasit nem ismertem.

2013. jún. 5. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
lustavoltam elolvasni :)
2013. jún. 23. 08:20
 2/4 A kérdező kommentje:
hátjó, azért kösz a kommentetxdd
2013. jún. 29. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
:D űűű még jó h nemvagy alvajáró xd. foggalmam nincs de nekem is volt hasonló h minden szarról álmodok de a fele aztse tom h micsoda meg hol. persze én nemhiszem h szoktam kufircolni álmomba :D egyébként az 1. válaszoló vok
2013. jún. 30. 22:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát én rendszeresen így álmodok, kivéve a leszbis részt, olyan most volt először:D Ma is volt 2féle álmom, de egyiket se tudtam folytatni, pedig érdekelt volna a vége.

Am köszi h végül elolvastad:D

2013. júl. 1. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!