Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem akartam felébredni?

Miért nem akartam felébredni?

Figyelt kérdés
Nem szoktam ide írni,de kb egy órája különöset tapasztaltam.Lepihentem kicsit mert nem éreztem jól magam.Édesanyámmal álmodtam aki most lesz egy éve,hogy meghalt...annyira valóságosan éreztem a szeretetét,és a --furcsa ez így de a- jelenlétét.Legalábbis abban az állapotban ott éreztem,hogy vele vagyok...és nem akartam elmenni onnan,szinte búcsúzkodva,fokozatosan ébredtem fel....Ez nem is kérdés,inkább leírtam az élményem valakinek....köszi
2013. jún. 25. 11:16
 1/4 anonim válasza:

Igen ez előfordult már velem is csak nekem a nagypapámmal. Én hiszek a szellemekben, hiszem hogy köztünk élnek és velünk vannak. Édesanyád is veled van, lehet te nem látod de ő ott van, figyel rád.

Részvétem.

2013. jún. 25. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is tapasztaltam már ilyet. Én a barátnőmről álmodtam aki több mint 1 éve halt meg egy balesetben. Én kb 3 hónapja álmodtam ezt, éjszaka volt szinte és hiába csörgött korán reggel az ébresztőm egyszerűen nem akartam felkelni mert vele voltam, és együtt voltam vele szó szerint valósághűen éreztem az illatát, az ölelését meg minden. Pedig már elég régen megszabadultam a cuccaitól, az itt hagyott ruháitól, a "pót" parfümétől is megszabadultam hogy hátha talán könnyebb lesz így, mert szinte éreztem az illatát minden egyes nap amikor a szobámba voltam. Nekem is nehéz volt felkelnem, de én nem hiszek a szellemekben meg szinte a mennybe meg a pokolban sem, nagyon de mégis az álmomban megjelent és láttam, éreztem őt, mintha valóságos lett volna.

Ez így elég furcsa mert nem hiszek ebbe de mégis van ilyen.

Nagyapámmal is álmodtam már aki már vagy 5 éve halt meg, és a nagymamámmal volt együtt aki meg már több mint 10 éve halott :( Szóval ezek ilyen furcsa dolgok, de azt valahogy nem éreztem olyan valósághűen mint a barátnőmet az álmomban.

2013. jún. 25. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Mikor voltál utoljára nála temetőben?
2013. jún. 25. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy hete,kb...szombaton.
2013. jún. 27. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!