Mit jelent ez az álom?
Azt űlmodtam,hogy együtt lógtam egy volt osztálytársammal(aki általánosban a legjobb barátom volt) és egy mostani osztálytársammal (akivel nem vagyok olyan jóba).Ezek ugye rokonok.Hárman elentünk a sarki boltba és a volt osztálytársam vett egy doboz tik-takkot és még a boltban megbontotta és adott belőle nekem is.Mondta a boltosnak,hogy pirítsa meg a cukrot.A boltos meg rárakta a cukrot a pénztár mellett lévő szerkezetre és elkezdte megpirítani.Amíg vártunk,addig megpróbáltam venni egy üveg ásványvizet.Már nem emlékszem,hogy megvettem-e.
Aztán valahogy kikerültünk a boltból és ők ketten beszálltak egy piros sportkocsiba.Én nem szálltam be.Azzal ijesztgettek,hogy elütnek.
A kiejtett tic-tac szerintem fogják járni.olyasmi mint a kiszórt só: jelentéktelen veszekedés, nem kell komolyan venni. Az hogy két osztálytársad egy kocsiba ül, azt jelenti, hogy a saját (valahogy közös) útjukat Az autó piros színe szintén valami veszekedést, vitát jelez.
A cukor pirítása jelzi, hogy szeretnéd, ha valami másként lenne az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!