Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

A múlt éjjel előtt több álmom is volt.

Az maradt meg a legjobban hogy a tanárommal találkoztam.

A mi ebédlőnkben voltunk,ott volt anyukám is.

És megcsókoltuk egymást (a tanárommal).

Először az egyik arcát pusziltam meg,aztán a száját,már picit szenvedélyesebben,a másik arcát is megcsókoltam a szája után,az volt a legszenvedélyesebb.

Közbe anyukám is ott volt,de nem mindig vette észre.Illetve nem is szólt semmit.

16 éves vagyok amúgy,a tanárral jóban vagyok,de nem vagyok igazán a haverja,vagyis nem járunk el sehová együtt.

Egy félévig bele voltam zúgva,de már elmúlt a dolog.

Emberként azóta is kedvelem azért.

Mit jelent az álmom?

Mellesleg,néha ő is megérintett,megfogta a kezem,meg ilyesmi.De több nem volt.Persze a tanár férfi.

2013. jún. 19. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyértelmű vonzódsz vagy vonzódtál hozzá és ez álmodban előjön. Nem jelent semmit. Az álom az agy pihenése az emlékezést segíti. Ha látsz az álmodban egy boszorkányt, akkor már életedben ha nem is emlékszel rá, már láttál egy olyan nőt, olyan ruhát stb amit az agyad így összerak. Szóval vagy még mindig bele vagy zúgva, vagy csak véletlenül előjött
2013. jún. 20. 01:21
 2/2 A kérdező kommentje:

Eddig nem sokat gondoltam rá.De,most hogy jött ez az álom,megint eszembe jutott.

De szerintem (remélem azért) ki fog menni megint a fejemből.

Köszi a választ :)

2013. jún. 20. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!