Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Egy időben szinte mindennapos volt, hogy éjjelente ugyan ezt és ugyan így álmodtam.. Az utóbbi időben ez visszatért..

Az álom:

Pár évvel idősebb vagyok benne.. Egy számomra vadidegen helyen sétálok kézen fogva azzal a személlyel akibe bele vagyok zúgva. Gyűrű van a kezünkön. Ő tudja, hogy hol vagyunk. A séta végén kikötünk egy tóparton és leülünk a padra.. Beszélgetünk, hülyéskedünk és úgy viselkedünk, mint egy szerelmes pár. Később a tó túlsó partján meglátom a halott Édesanyámat.. :(

Egy kis hídon átrohanok Hozzá és átölelem. A párom átjön utánam. Leülünk hármasban egy padra és beszélgetünk. Bemutattam Őket egymásnak. Anyukám mondta, hogy örül neki, hogy most már van egy férfi akivel kölcsönösen megbízunk egymásban és akivel kölcsönösen szeretjük egymást és akiről tudja, hogy rábízhat mert vigyáz rám. Itt a párom átölelt és mondta Anyának: Nyugodjon meg, ezt garantálom, hogy életem végéig így lesz! aztán megcsókolt.

Aztán Anyukám eltűnt..

Mi egymásra mosolyogtunk.. aztán felébredtem..

Hozzáteszem: Édesanyám sajnos már két és fél éve elhunyt.. és a férfi aki az álmomban a párom, tényleg szerelmes vagyok belé, de Neki van valakije..

2013. jún. 16. 17:34
 1/1 anonim válasza:
Szerintem az álmod egyfajta vágyódás, vagy jövőbeli kép kialakulása. A tópart a Föld és a Mennyország közötti űr, és a híd a lehetőség, amit meg tudsz ragadni, Édesanyádat látni pedig az álmodban egy jelkép, hogy vigyáz Rád, felügyeli az életed, és sosem felejt el.
2013. jún. 16. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!