Mit jelenthet ez az álmom?
Azt álmodtam,hogy pár barátommal egy szigeten vagyunk,ahol sok állat van,mindenféle.Valahogyan megtudjuk,hogy a szigeten van egy vulkán,ami hamarosan ki fog törni.Minden ember (5-en voltunk) annyi állatot vitt a vállán,(mert csak úgy lehetett őket kimenekíteni) amennyit tudott.Pár állat ott maradt,én a barátaimmal úsztam az óceánban,amíg egy hajó felvett minket.A hajó elvitt minket egy kikötőhez este,és lerakott mindenkit,de úgy,hogy pár állat beesett a vízbe.Valahogyan,én 3-at kihúztam a vízből: egy gepárdot,egy oroszlánt,és egy papagájt.A gepárd,amikor kihúztam a vízből,megszólalt.Azt mondta,hogy "Csak hinni kell".Felpattantam a hátára,és elfutott velem.
Szóval,ez mit jelent?
Ha normális magyarázatot szeretnél, 2 lehetőséged van:
1. Beírod a kulcsszavakat a google keresőbe valahogy így: " álomfejtés 'kulcsszó' " és ha az összeset így végigkerested, ebből kiadódik az álom jelentése. ez kb 90%-ban biztos.
VAGY
2. Ha 100%-ig biztosra akarsz menni, ezt e-mailezd el egy álomfejtőnek (az interneten keress egyet, vannak!) és bizonyos feltételek mellett szakemberek fognak utat mutatni neked.
ezt azért írtam le, mert elég kevés az álomfejtő ezen az oldalon, szeretnék segíteni. ez a két legbiztosabb módszer. Sok sikert, remélem segítettem! :)
Linda
vulkán
Állati ösztönök, indulatok törnek rád, melyektől néha te is tartasz. Viselkedéseddel felhívod magadra mások figyelmét, esetleg haragra lobbantod őket.
Ennek bizonyos részei emlékeztetnek Atlantisz süllyedésére. Újjáéledt benned Atlantisz o.o Ennek amúgy komoly szakirodalma van már, csak éppen a másik oldalról: az emberekben újjáéledő Lemuria..
Magyarul nem biztos hogy van erről info..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!