Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtés kicsit bonyolult?!

Álomfejtés kicsit bonyolult?!

Figyelt kérdés
Szóval az mit jelent hogy álmodtál valamit aztán elmeséltél álmodban hogy álmodtál valamit!Azt álmodtam hogy a régi barátnőmmel összeköltöztem és utána elmeséltem neki az álmomban hogy azt álmodtam hogy összeköltöztünk!
2013. jún. 14. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:

ilyet én is álmodtam...

van itt az ezos témakörbe vki aki mindig azt álmodja mint én de ellenkező nemű :P

2013. jún. 14. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Aztán a harmadik szint is megvolt, amikor ébren elmesélted neki, hogy azt álmodtad, hogy azt álmodtad...??

Nemrég volt nekem is ilyen, és amikor az álmomban meséltem a barátnőmnek, hogy mit álmodtam vele, furcsa mód abszolut nem figyelt, nem érdekelte. Aztán felébredtem, elmeséltem neki "igazából" is, tehát ébren, és láss csodát, nem érdekelte. És nem csak az, hogy mit álmodtam vele duplát, hanem más sem. Tehát a dupla álmomnak az volt az értelme, hogy előre figyelmeztetett a barátnőm csökkent érdeklődésére.

Nálad is ez lehet. Tudatalatti üzenet, hogyan reagálna a volt barátnőd, ha elmesélnéd neki az összeköltözéses gondolataidat. Nem lehet? Álmodban hogyan reagált?

2013. jún. 15. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Álmomban mosolygott rajta de szerintem ez csak azért van mert ezt terveztük régen igaziból hogy ha elvégezzük a sulit összeköltözünk aztán nem lett belőle semmi mert én a pasimmal költöztem össze :)
2013. jún. 15. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

harmadik lépés? ha a sulinak vége elmesélni az álmot?

én amikor álmodtam egy kisfilmet azt mondta élőben "ne foglalkozz az álmoddal felejtsd el" -közbe éreztem úgyis tudja mit álmodtam mindig egyformát álmodunk..

2013. jún. 15. 23:24
 5/5 A kérdező kommentje:
hát a sulinak már 4 éve vége mert már 4 éve nem járok iskolába 22 vagyok :) Azt tök jó lehet ha egyformát álmodtok azt valahogy lehet gyakorolni hogy a párommal egyformát álmodjak? Jah amúgy általában azt álmodok amit akarok meg akivel akarom tudom irányítani az álmaimat csak ilyenkor mikor rá hagyom akkor álmodok ilyen hülyeségeket :)
2013. jún. 16. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!