Álomfejtés kicsit bonyolult?!
ilyet én is álmodtam...
van itt az ezos témakörbe vki aki mindig azt álmodja mint én de ellenkező nemű :P
Aztán a harmadik szint is megvolt, amikor ébren elmesélted neki, hogy azt álmodtad, hogy azt álmodtad...??
Nemrég volt nekem is ilyen, és amikor az álmomban meséltem a barátnőmnek, hogy mit álmodtam vele, furcsa mód abszolut nem figyelt, nem érdekelte. Aztán felébredtem, elmeséltem neki "igazából" is, tehát ébren, és láss csodát, nem érdekelte. És nem csak az, hogy mit álmodtam vele duplát, hanem más sem. Tehát a dupla álmomnak az volt az értelme, hogy előre figyelmeztetett a barátnőm csökkent érdeklődésére.
Nálad is ez lehet. Tudatalatti üzenet, hogyan reagálna a volt barátnőd, ha elmesélnéd neki az összeköltözéses gondolataidat. Nem lehet? Álmodban hogyan reagált?
harmadik lépés? ha a sulinak vége elmesélni az álmot?
én amikor álmodtam egy kisfilmet azt mondta élőben "ne foglalkozz az álmoddal felejtsd el" -közbe éreztem úgyis tudja mit álmodtam mindig egyformát álmodunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!