Mi volt a legértelmetlenebb, zagyvább, betegebb álmod?
az első álom ami a linknél van ott franciaország felosztásától karácsonyfa díszen át az udvaron levő gyerekeket lövő vadászgépekig minden van, + 40-50álom még
Amikor elhagytam a fejemet és meg kellett keresnem, de beesett a szekrény mögé és koszos lett.
Ez nem vicc.
Több mint tíz éve álmodtam, de ennél furább, zagyvább dologra nem emlékszem. Egy gerillaszervezet tagja voltam, a fedőnevem Vellasca volt (lehet, hogy a Xena-sorozatból ragadt rám) Sárga overált és fehér csizmát viseltem , hasonlóan April O-Neilhez az eredeti Tini Nindzsákból, de volt még rajtam fekete barett-sapka is.
Akkor egy arab terroristavezért kellett likvidálnom, amit én úgy hajtottam végre, hogy fogtam a képét, és az álláról a port.
Ezután álltunk az éjszakában a tűznél és a kezünket a magasba téve tapsoltunk, miközben énekeltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!