Kitől kaphatnám meg életem legértelmetlenebb válaszát?
Figyelt kérdés
És mi lenne az?2012. jún. 6. 18:54
6/11 anonim válasza:
Az kizárt dolog, mert nem tudom!
7/11 anonim válasza:
Amennyiben a bináris összege megfelel a habostortás krumplinak, és megeszed a maradék fényt, abban az esetben történhet valami, ami arra utal, hogy az egész kekszesdoboz kifolyt a Holdon, megette egy tetű, és elrepült miatta. Ugyanakkor, ha... hadd számoljam csak ki... szóval, ha hat póni vodkát pisil egy csárdában, és a patáik belesüppednek a lekváros palacsintába, úgy elképzelhető, hogy holnapután fájni fog a hátad. De lehet, hogy az ükapád elindul egy szépségversenyen, megnyeri, és lefejezik. De csak akkor, ha a húgod gyúr egy papírpillangót a felhőből, és pixelekkel festi szivárványosra. Viszont, ha a metropolisz héliummal lesz tele, akkor behorpasztja a földgolyót, és kacsint egyet a Facebook. És az fájni fog. Csíp. Mellesleg a szomszéd ház tetején van egy kutya. Megsúgom neked; ő pisili mindig a szivárványt. Sajnálom, hogy szomorú vagy, amiért meghalt az ük-ük-ükpapád. Tudom ám, hogy a holdon lakott! Mindenesetre feküdj le időben, hogy nehogy az történjen, mint a múltkor velem. Ugyanis a szemembe ment egy háromméteres almáspite.
8/11 anonim válasza:
Ez most mind azért van, mert a vaddisznó hosszú füle kékebb, mint amennyi protont magfúzióval ki lehet akasztani száradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!