Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Életembe sose írtam ilyeneket hogy valaki fejtse meg mit álmodtam de ez érdekel . ahol most lakok 5 éve költöztünk ide az álmomba ott játszódik az egész ahol régen laktunk van egy lány elképesztően aranyos és beleszerettem nem tudom mi volt ez de más teljesen természetes volt de közbe valamien háború volt és én próbáltam meg óvni de a végén elkapták és elvitték felkeltem hiába próbáltam vissza aludni nem ment egyszerűen nem tudom mit jelenthet nagyon beleszerettem abba a lányba és kezd homályossá válni ahogy kinézett2013. jún. 12. 11:07
1/3 Boyka01 válasza:
szerintem sok akció filmet néztél+ még ráadásul egy kis kanosság is van a dologban
2/3 Pityupocse válasza:
nagy mértékben egyet kell értsek az előttem szóló megnyilvánulásával, habár ő kicsit összecsapta az analízist.
Az álmoknak sokszor a napokban vagy épp aznap történt érdekesebb behatásokra jelentenek egyfajta kivetülést. Te nagyjából az utolsóra emlékszel, de általában jóval több van. Az hogy beleszerettél azt jelenti, hogy jelenleg nincs senkid, habár nagyon szeretnéd, viszonylag hamar szerelembe tudnál esni, és ezt vállalod is, az hogy védelmezni akartad, a romantikus és szorosan kötődő énedet fedi fel.
A háború, csak maszlag volt, békaidőben nincs jelentősége :)
3/3 anonim válasza:
volt már velem is olyan hogy álmomban a számomra tökéletes lánnyal beszélgetek, stb.. ki lehet heverni 1 nap alatt. nincs jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!