Sok ajtón keresztül menni álomban mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy földalatti épületben voltam, Párommal, majd én elindultam kifelé, de rengeteg ajtón kellett keresztül mennem, zárt ajtók voltak, egymás után nyitottam őket, és közben csak az volt bennem, hogy kijussak végre, azon izgultam, hogy minden ajtót sikerüljön kinyitnom.
Végül sikerült , és amikor kiléptem a felszínre, sütött a nap, és olyan jó érzés járt át.
Párom viszont nem jött ki, ő lent maradt.
Mit jelenthet ez?...
köszi a segítséget :)
2013. máj. 31. 18:43
1/5 anonim válasza:
Olvastad már a Harry Potter 5-öt?:D Voldemort akar Tőled valamit.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :D
2013. máj. 31. 20:07
3/5 anonim válasza:
Bár nem értek hozzá, de ha logikusan nézzük, jelentheti azt, hogy legyőzöd az előtted tornyosuló akadályokat, végül eléred a célod, a párod előtt viszont még sok kihívás áll, még kell még küzdenie a céljaiért.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) igen ,ebben lehet vmi, mert akadály az van bőven most az életünkben.
2013. jún. 1. 14:11
5/5 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt nekem is volt hasonló.egyben meghatározó: sora nyiló ajtók, amik mögött újabb zárt ajtók. Valahogy en is az előttem álló akadályok szimbolikajával magyaráztam...
Jó, h kijutottál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!