Mit jelent az álomban a lassú futás?
Figyelt kérdés
Ha álmodok és futok (akár valaki üldöz vagy valahová sietek) mindig olyan nehézkesen tudok csak mozdulni. Ugyan ez van, ha verekedek álmomban (erősen akarom szorítani az illetőt, de olyan gyengén sikerül)... Tudja esetleg valaki ez mit jelent?2013. máj. 12. 10:23
2/6 anonim válasza:
igen, első válaszolónak igaza van :D
Amúgy nekem is volt egy hasonló visszatérő álmom, abban az volt h egy gyilkos távirányítós, életre kelt autó üldöz, és nem tudtam futni.. próbáltam de valahogy nem akarta a testem, illetve ngyon lassan ment csak..
3/6 A kérdező kommentje:
Érdekes :DD
2013. máj. 12. 20:56
4/6 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy az életedben van valami olyan tényező, ami hátráltat, visszahúz, akadályoz.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: ebben lehet valami.
2013. máj. 12. 23:09
6/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy mitől lehet, egyépként régen volt egy olyan időszak, ( max egy hónapig tartott )hogy elszerettem volna futni valami/valaki elől és mindig elestem, és egyszerűen nem bírtam fölállni, és felébredtem :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!