Mit jelent ha álmomban nem tudok futni?
Figyelt kérdés
Ez egy visszatérő álom, de mindig máshol, más helyzetben van. A lényeg hogy olyan érzés mint amikor víz alatt próbálna az ember futni. Hiába tolom előre magam a lábammal, valami nagyon erősen visszatart.2013. máj. 11. 20:41
1/4 anonim válasza:
nem vagyunk egyformák,de nálam azt jelenti hogy van egy gond,egy baj,ami elől elakarok menekülni,de nem tudok. megkell hogy oldjam,nem léphetek át rajta. szerintem nálad is ez lehet:)
2/4 Lunajanka válasza:
Az 1. hozzászóló felvetése jó, de kiegészítem. Ez akár egy helyzettel szembeni tehetetlenség, hogy nem tudsz szabadulni egy helyzetből, és nem egy problémát nem tudsz elkerülni. De akár fontos lehet az a pont, hogy valami visszatart (ez nem feltétlenül rossz mindig). Úgy érzed visszatart valami/valaki a kiteljesedéstől/változtatástól.
3/4 anonim válasza:
Azt hogy alvás közben nem tudsz elfutni :)
4/4 anonim válasza:
Ezt már egy másik kérdéshez is írtam, szerintem azt, hogy az életedben van valami olyan tényező, ami hátráltat, visszahúz, akadályoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!