Mit jelent az ha álmomban általában szuperhős vagyok?
pl világmegmentő, meg embermegmentő, folyamatosan emberfeletti képességekkel rendelkezem az álmomban. Gyorsaság, vízen járás, repülés szinte mindig.
Szoktam madarakkal, és repülőkkel is repülni
Sokmindent jelenthet.
1. Sok szuperhősös filmet néztél.
2. A való életben nem érzed úgy, hogy lenne bármi lehetőséged, hogy önmagad légy, vagy azt tedd, amit szeretnél. Magyarul elnyomva érzed magad.
3. Szeretnéd, ha felfigyelnének, felnéznének rád, elismernének. Szeretnél a középpontba kerülni. (Végül is hasonló, mint a 2-es pont.)
Stb...
első, amit a repülésről írtál az nemigaz. legalábbis kerülni próbálom a melegeket.
űrlényekkel is szoktam harcolni, bár ezt nem írtam. nem tudom honnan tudtad, de nincsen párom
"ez mindenkire igaz szinte Magyarországon"
Ez így van. :) De van akinél ez belső feszültséget okoz, és van, akinél nem annyira. (Vagy van nagyobb problémája, ezért az álomban ez nem válik dominánssá.)
:)
:)
Nem tudom most mire gondolsz, de engem pl annyira nem izgat annyira. Amúgy ha elérhetnék egyedül valami javulást az országban, már meg is tenném a lépést. De egyedül nem nagyon viszem túl sokra. Ezért próbálok mindig önmagam lenni, de olykor nehéz ebben a világban. Mindenki mindig meg akarja mondani hogy milyen legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!