Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az ha álmomban...

Mit jelent az ha álmomban általában szuperhős vagyok?

Figyelt kérdés

pl világmegmentő, meg embermegmentő, folyamatosan emberfeletti képességekkel rendelkezem az álmomban. Gyorsaság, vízen járás, repülés szinte mindig.

Szoktam madarakkal, és repülőkkel is repülni

2013. máj. 8. 01:38
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
"Szuperhősnek lenni: elfojtott szexuális vágy. Ha repül: homoszexualitás. Ha űrlényekkel harcol: párja megcsalja." (Baláczay - Horváth: Álomfejtés a XXI. században)
2013. máj. 8. 02:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Sokmindent jelenthet.

1. Sok szuperhősös filmet néztél.

2. A való életben nem érzed úgy, hogy lenne bármi lehetőséged, hogy önmagad légy, vagy azt tedd, amit szeretnél. Magyarul elnyomva érzed magad.

3. Szeretnéd, ha felfigyelnének, felnéznének rád, elismernének. Szeretnél a középpontba kerülni. (Végül is hasonló, mint a 2-es pont.)

Stb...

2013. máj. 8. 12:17
 3/8 A kérdező kommentje:

első, amit a repülésről írtál az nemigaz. legalábbis kerülni próbálom a melegeket.

űrlényekkel is szoktam harcolni, bár ezt nem írtam. nem tudom honnan tudtad, de nincsen párom

2013. máj. 8. 14:01
 4/8 A kérdező kommentje:
2. hát amit írtál az végülis igaz, de ez mindenkire igaz szinte Magyarországon.
2013. máj. 8. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:
pl a google a repüléssel kapcsolatban mást ad ki, de ahány ember annyi féle fejtés.
2013. máj. 8. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

"ez mindenkire igaz szinte Magyarországon"

Ez így van. :) De van akinél ez belső feszültséget okoz, és van, akinél nem annyira. (Vagy van nagyobb problémája, ezért az álomban ez nem válik dominánssá.)

:)

2013. máj. 8. 14:15
 7/8 A kérdező kommentje:

:)

Nem tudom most mire gondolsz, de engem pl annyira nem izgat annyira. Amúgy ha elérhetnék egyedül valami javulást az országban, már meg is tenném a lépést. De egyedül nem nagyon viszem túl sokra. Ezért próbálok mindig önmagam lenni, de olykor nehéz ebben a világban. Mindenki mindig meg akarja mondani hogy milyen legyek.

2013. máj. 8. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Érvényesülni nem tudó, bölcs, figyelmes, erős ego.
2013. máj. 8. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!