Nem értem, hogy álmomban miért költöttem verset egy rózsáról. Tudnátok valamit mondani erre?
Azt álmodtam, hogy emberek sürögnek-forognak körülöttem, én meg írtam ezalatt egy verset. Lényeges mozzanatnak tartom azt, hogy egy rózsáról írtam, és sokan elismerésüket nyilvánították ki. A végén homályosan, de emlékszem egy lányra, de csak halványan. Mit jelenthet a vörös rózsa?
Hozzáértők legyenek szívesek válaszolni!
Az én álmomban az utcán egy ismerős kezembe adott egy könyvet.Egy versnél volt kinyitva, ami egy rózsa legendájáról szólt, amit nem szabad letépni...
Emlékszem a vers tartalmára, mert többször végigolvastam, annyira tetszett.És érdekes, hogy ébredés után is jól emlékeztem rá, de csak a tartalmára, nem szó szerint.Valóságban nem ismerek ehhez hasonló verset, és a versíráshoz sem értek, úgyhogy meglepő, hogy ilyet álmodtam.Te tudsz verset írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!