Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, hogy az álmaimb...

Mit jelent az, hogy az álmaimban meghalok?

Figyelt kérdés
Többször is álmodtam már azt, hogy meghalok az álmaimban. Különböző történet, helyszín volt, de a lényeg hogy mindig meghaltam. Ez mit jelenthet? Elég idegesítő néha....

2013. máj. 28. 00:18
 1/4 anonim válasza:
általába nálam annak a jele ha valami rosszat tettem akkor szokott ez az álom előfordulni és másnap amikor felébredek valamilyen formában megnyilvánul pl:hogy valamire rájönnek vagy valamiért nagyon letolnak vagy még amit szoknak jelenteni az egy későbre várható esemény eztis meglehet körülbelül fejteni csak oda kell tudni hogy mi történt az álomban
2013. máj. 28. 02:49
 2/4 anonim válasza:
Én is szoktam ijet álmodni,de vagy felébredek mielött meghalok vagy tovább élek szellemként.
2013. máj. 28. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam ilyeneket álmodni, amikor kialvatlan vagyok.
2013. máj. 28. 14:42
 4/4 anonim válasza:
"Eredet" című filmet láttad?
2013. máj. 28. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!